Leptobum kendiliğinden kapanıyor

hemre.5

80+
Reaksiyon skoru
0
Benim Asus leptobum bir akşam video izlerken kendiliğinden kapandı ilk tekrar açmayı denedim güç düğme ışığı yandı ve söndü pirizden çıkardım tekrar takdım biraz sonra tekrar açtığımda ise ekranın aydınlatma ışıkalrı dahi yanmadan bilgisayar çalışmaya devam ettiğini gördüm. Ekranın gelmedini görünce ramlarıme baktım giriş kısımlarını silgi ile hafifçe sildim tekrar takdım ve bi anda bilgisayar açıldı şimdi ise beli aralıkalrla kapanıyo tekrar açtımda geliyo ne işlemci ne ekran kartı ısısı yüksek deil sorun ne olabilir?

Tam bir bilgim yok fakat hdd yuvasına küçük bir kağıt sıkıştırıp kapat( bende de ayni sorun vardi duzeldi ) belki düzelir veya güç girişinde bir sorun da çıkmış olabilir

Tam bir bilgim yok fakat HDD yuvasına küçük bir kağıt sıkıştırıp kapat( bende de ayni sorun vardi duzeldi ) belki düzelir veya güç girişinde bir sorun da çıkmış olabilir
bende HDD ile alakalı bi sorun oldunu düşündüm fakat vidalarını sağlam bir şekilde yerinden oynama gibi bi durum oldunu sanmıyorum.
Sadece kafama takılan ilk sefer kapandıp açılmadında ramleri silmemle açılmasıydı ramlarde bi sıkıntı olabilirmi acaba

Hocam bir açma tuşuna basılı tutabilir misiniz bir ara ben öyle çözmüştüm

Hocam bir açma tuşuna basılı tutabilir misiniz bir ara ben öyle çözmüştüm
Hocam pc şu an açıldı zaten ramleri silgiyle silmem sonucu açıldı arada gidiyo fakat açılıyo kısa devre gibi bi olay oldunu düşünüyorum bilen biri baksa iyi olur

Hocam PC şu an açıldı zaten ramleri silgiyle silmem sonucu açıldı arada gidiyo fakat açılıyo kısa devre gibi bi olay oldunu düşünüyorum bilen biri baksa iyi olur
Bende de asus laptop var bir kaç defa aynı sorunu bende yaşadım o yüzden dedim basılı tut açılmafığı zaman diye
Ben öyle çözmüştüm

Tam bir bilgim yok fakat HDD yuvasına küçük bir kağıt sıkıştırıp kapat( bende de ayni sorun vardi duzeldi ) belki düzelir veya güç girişinde bir sorun da çıkmış olabilir

bende HDD ile alakalı bi sorun oldunu düşündüm fakat vidalarını sağlam bir şekilde yerinden oynama gibi bi durum oldunu sanmıyorum.
Sadece kafama takılan ilk sefer kapandıp açılmadında ramleri silmemle açılmasıydı ramlarde bi sıkıntı olabilirmi acaba
Olabilir ramleri tekini takip öyle deneyin sorun devam ediyorsa ramleri degistirin bidaha deneyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,871
Üyeler
188,843
Son üye
Şehrinaz Demirtaş
Geri