Leptop 2 ci ram slotu nerede

Reaksiyon skoru
24
Bilgisayarın icini temizlemek icin actım pcde 4 gb ram var ve tek slot
Ram slotunun altına üstüne baktım yok
Pc nin görev yöneticisinde 2 tane slot oldugunu gösteriyor ama icinde tek bitane var diyeri işlemcinin yada ekran kartının orlarda olabilirmi.
Elimde 2 gb ram daha var takıcam ama yer yok başka bi yerde olma ihtimali varsa lütfen söyleyin pc nin işlemcisini yılda 1 kere temizlemek icin acıyorum ama diyer yerleri acmak istemiyorum bozarım felen filan diye lütfen yardım 4 gb qrtık yetmiyor 1 gbyi zaten pc kullanıyor geriye 3 gb 2 daha olsa cok iyi olur lütfen yardım

Bende de 4 RAM slotu gözüküyor ama sadece 2 tane var. Yüksek ihtimal o anakartın desteklediği slot sayısıdır.

normalde ramin takılı olduğu yere takılır ilk takılan ram aşşağı gelir 2. rami takarkende onun üstüne aynı şekilde oturtursun leptop ram takma videosu izleyerek kolaylıkla yapılır

Peki artırmanın bi yolu yokmu 32 gb kingston usb bellek var readyboosta adadım bi yararı olurmu yada başka bi türlü artırmanın yolu

Şey sadece bir tane giriş var alt üst boş teller var takılcak ikinci yer yok

Readyboost'un çok işe yaradığını söyleyemem.

yada ramin biri anakarta gömülü olabilir laptopta total de kaç gb ram var ve slottaki ram kaç gb ?

Slotta 4 gb ram var toplamda ama rami cıkarınca pc acılıyo
demekki anakarta gömülü bir ram var bence gömülü 2gb slottada 2gb toplamda 4 var, dikkatli bak çünkü ramsiz bir pc açılmaz.

Şey ya cok özür dilerim benim slotta takılı ram bozuk galiba 2 gbyi onun yerine taktım pc yi actım 6 gb ram gözüküyo dediginiz gibi ana karta gömülü olabilir yada başka Bi yerde var ram slotu cözemedim

Şey ya cok özür dilerim benim slotta takılı ram bozuk galiba 2 gbyi onun yerine taktım pc yi actım 6 gb ram gözüküyo dediginiz gibi ana karta gömülü olabilir yada başka Bi yerde var ram slotu cözemedim
1 den fazla slot var ise birbirlerine yakındır başka yere koymazlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,795
Üyeler
186,940
Son üye
enisbey37
Geri