Oyun dediğiniz için bunlardan başka seçenek bulunmuyor.Leptop almayı düşünüyorum 10-12k bütçe Var oyun + autocad falan kullanıcam önerileriniz varmı
solidworks flnda kullanıyosan işlemci önemli ve ramde önemli biraz bütçe arttırabilirmisinLeptop almayı düşünüyorum 10-12k bütçe Var oyun + autocad falan kullanıcam önerileriniz varmı
reis videon çok iyiydi bu aradaOyun dediğiniz için bunlardan başka seçenek bulunmuyor.
Teşekkür ederimreis videon çok iyiydi bu arada
benim zaten güzel sistemim var bir tane laptop alacam Allah nasip ederse özel cad cam cnc kursuna gidiyorum iş konusunda da sorunum yok bir eksik güzel üniversite tutturabilmekTeşekkür ederim. Umarım bir gün sizler de mühendis olarak mezun olur, daha güzel cihazlar alırsınız.
Hangi programları öğretiyorlar Mastercam Catia Solidworks Autocad vs vs ?cad cam cnc
dmden sorarsan iyi olur boşuna kirletmeyelim burayıHangi programları öğretiyorlar Mastercam Catia Solidworks Autocad vs vs ?
bu arada şu an önerilen 3 üde güzelLeptop almayı düşünüyorum 10-12k bütçe Var oyun + autocad falan kullanıcam önerileriniz varmı