Neler Yeni

Leptop değişim hakkinda soru ve önerisi istiyorum

Oldw1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ömer taha
Instagram
omertahaiscii
Arkadaslar acer nitro 16 serisi leptop kullaniyorum, alali yaklasik 6-7 ay olmustur tahmini ve bilgisayarda bi fan problemi var. Ilk baslarda tıkırtılar, sonrasinda siddetti takilmalar ve sonrasinda da durmasiyla sonuclanan 2 adet servis gecmisim oldu. Hafif tikirtida 1 kez ve fan durmasiyla 2. ye servise yolladim fakat suan hala tikirti problemi var. Laptop u iş icin de kullandigim icin surekli "gonder bekle" yapmak istemiyorum. Bu laptop nasil degisim hakkindan yararlanabilir, detaylara hakim olan yardimci olursa sevinirim.

CharlesPolat

80+ Bronze
Arkadaslar acer nitro 16 serisi leptop kullaniyorum, alali yaklasik 6-7 ay olmustur tahmini ve bilgisayarda bi fan problemi var. Ilk baslarda tıkırtılar, sonrasinda siddetti takilmalar ve sonrasinda da durmasiyla sonuclanan 2 adet servis gecmisim oldu. Hafif tikirtida 1 kez ve fan durmasiyla 2. ye servise yolladim fakat suan hala tikirti problemi var. Laptop u iş icin de kullandigim icin surekli "gonder bekle" yapmak istemiyorum. Bu laptop nasil degisim hakkindan yararlanabilir, detaylara hakim olan yardimci olursa sevinirim.
Eğer sorun düzelmiyorsa thhye başvuracağını söyle genelde para iadesi yapıyorlar

Oldw1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ömer taha
Instagram
omertahaiscii
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer sorun düzelmiyorsa thhye başvuracağını söyle genelde para iadesi yapıyorlar
Ama para iadesi de isimi cozmez, ben degisim.istiyorum hocam. Degisimde problem yasarmiyim. Bildigim kadariyla ya aynisini, ya emsalini, ya da ust seviyesini yollamak zorundalar?

CharlesPolat

80+ Bronze
Evet ama onu konuşman lazım çoğunlukla para iadesi teklif ediyorlar eğer sen değişim istiyorsan onu söyle ona göre hareket edersin

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Bu 6 ay dolmadan servise yollamak yerine direkt THH'ye başvursaydın ayıplı mal satışından direkt değişimini gerçekleştirirlerdi. Yine de şansını aynı yerden tekrar dene, belki servis geçmişini öne sunarsan tekrardan değişim hakkı verebilirler. Zaten firmalar da senin gidip THH'ye şikayet etmeni değil de kendilerine gelip senin servise para vermeni istiyorlar. Sen eğer bu hakkını bilerek karşılarına çıkarsan dediğim gibi yasa gereği her türlü tekrardan sıfır bir mal vermeleri gerekiyor. 7 ay olduğu için geçerli olur mu emin değilim ama denemekte fayda var.

Oldw1n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Ömer taha
Instagram
omertahaiscii
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu 6 ay dolmadan servise yollamak yerine direkt THH'ye başvursaydın ayıplı mal satışından direkt değişimini gerçekleştirirlerdi. Yine de şansını aynı yerden tekrar dene, belki servis geçmişini öne sunarsan tekrardan değişim hakkı verebilirler. Zaten firmalar da senin gidip THH'ye şikayet etmeni değil de kendilerine gelip senin servise para vermeni istiyorlar. Sen eğer bu hakkını bilerek karşılarına çıkarsan dediğim gibi yasa gereği her türlü tekrardan sıfır bir mal vermeleri gerekiyor. 7 ay olduğu için geçerli olur mu emin değilim ama denemekte fayda var.

Kanka simdi baktim 6-7 ay degil, 9 ay gecmis aradan ve malesef zamani ben secemiyorum, bu problemleri yasayali 2 ay falan oluyor, dolayisiyla 6 ay muhabbetink her turlu aşıyorum ama yolladigin linkten bi arastirma yapicam hocam, bakalim neler yapabilirim. Çok tesekkurler👍👍

Top Bottom