Neler Yeni

Leptopa Acılı Şalgam Döküldü Yardım

Akut Yelmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Eren Kozan
Dahası  
Reaksiyon skoru
574
İsim
Paşadöner
Hocam masaüstünde çok bir şey olmaz maksimum klavyen falan gider. Laptop daha sıkıntı.
Hocam bizde zaten masasının üstüne çıkıp kasanın üzerinde yemek yiyorduk

Akut Yelmas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Eren Kozan

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,766
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Beyler çiğköfte almıştım şalgamı tam açtım çipköfteyi sıyırıyım derken şalgam elimden komple klavyenin üstüne döküldü napacağını şaşırdım hemen kapattım leptopu ters çevirdim napmam lazım bilmiyorum içini açıp temizleyip fön makinesi ile kurutsam mı
İçinde veya buharlaştığı zaman pütürlü bir şey yoksa tamamen su kıvamında ise yine şansı olabilir.
tabii ki kurut ama kendinden emin isen kurut. Bir sorun olursa benden değildir.

java

80+ Bronze
Hocam içini açıp bez ile kurutun eğer imkanınız varsa. Benşm laptopımada dökülmüştü 3 tuş gittmişti. Sonrasında 3 ay sonra falan termal macun değişiminde her parçayı çıkardım güzelce temizledim şuan yeni gibi çalışıyor.

İçinde veya buharlaştığı zaman pütürlü bir şey yoksa tamamen su kıvamında ise yine şansı olabilir.
Arkayı açamıyorum vidalar ufacık tornavida bulamadım :D

Lympha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Mert Aksu
GG = Good Game yani Türkçesi "İyi Oyundu" demektir. birşeyin anası ağlayınca gg demeyi bırakın nolur. Bu arada klavye bölümünü açmanızı öneririm. Umarım anakarta sızmamıştır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

fön makinesi tutmak daha tehlikeli olmaz mı hocam ya tuttuğumuz fön makinesinin havası sıvıyı anakarta veya başka bir bölgeye iterse?

Son düzenleme:
GG = Good Game yani Türkçesi "İyi Oyundu" demektir. birşeyin anası ağlayınca gg demeyi bırakın nolur. Bu arada klavye bölümünü açmanızı öneririm. Umarım anakarta sızmamıştır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

fön makinesi tutmak daha tehlikeli olmaz mı hocam ya tuttuğumuz fön makinesinin havası sıvıyı anakarta veya başka bir bölgeye iterse?
İçini açtım klavye bölümüne erişemediğim daha ama bazı kısımlara şalgam gelmiş temizliyorum (anakart değil) bide nalet plası sinekler şalgam kokusuna geliyor sinir oldum :D

Aykut D.

80+ Gold
Beyler çiğköfte almıştım şalgamı tam açtım çipköfteyi sıyırıyım derken şalgam elimden komple klavyenin üstüne döküldü napacağını şaşırdım hemen kapattım leptopu ters çevirdim napmam lazım bilmiyorum içini açıp temizleyip fön makinesi ile kurutsam mı
Şalgam tuz içerdiği için kısadevreden arızaya sebebiyet vermiş olabilir.

Top Bottom