Neler Yeni

Leptopa bağladıgım Monitörden nasıl en yüksek hz alabilirim

FQS.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Furkan Demir
Merhaba arkadaşlar masaüstü bilgisayar alıcam 3 4 ay içinde ve şuan leptopum var. ilk önce monitöru alayım dedim leptop ekranında bişeyler izleyip oyun oynamak sıkıntılı biraz. asusun 280 hz monitörünü almayı düşünüyorum ama leptopumda display girişi yok hdmi var masaüstü alana kadar hdmi ile bağlasam sorun olur mu ya da display hdmi dönüştürücü mü almalıyım arada kaldım. 280 hz alamiyacagımı biliyorum ama geçici olarak ne yapmam gerekiyor acaba yardımcı olursanız sevirim.
monitör linki : https://www.hepsiburada.com/asus-tu...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.44.8
leptop linki : https://www.hepsiburada.com/asus-tu...6hc-hn011a5-p-HBCV00000GPDID?magaza=teknoraks

FQS.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Furkan Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
280 hz alamiyacagımı biliyorum. hdmi ile mi yoksa display dönüştürücü ile mi daha yüksek hz alırım diye sordum

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Comol Ogga
Displayport dönüştürücüsü bir fark yaratmaz, her türlü hdmi bağlantısının limitlerinde fps alırsınız o yüzden boşuna masrafa gerek yok, kablonun ve laptopun hdmi sürümüne göre 144hz olarak kullanabilirsiniz.

FQS.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Furkan Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Displayport dönüştürücüsü bir fark yaratmaz, her türlü hdmi bağlantısının limitlerinde fps alırsınız o yüzden boşuna masrafa gerek yok, kablonun ve laptopun hdmi biraz baktım ve 2.0 hdmi ile 240 hz alabilisürümüne göre 144hz olarak kullanabilirsiniz.
hdmi 2.0 ile 240 hz e kadar alabilinir diye okudum. 280 hz için display bağlantısı lazımmış doğru değil mi

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Comol Ogga
hdmi 2.0 ile 240 hz e kadar alabilinir diye okudum. 280 hz için display bağlantısı lazımmış doğru değil mi
Yani kağıt üzerinde hdmi 2.0 ile 1080p de 240hz destekliyor, ama hdmi 2.0 standartının limitlerini zorladığı için internette gördüğüm kadarıyla her kablo ile çalışmıyor, yüksek kaliteli kablolar kullanıyorlar, siz gelince denersiniz muhtemelen çalışacaktır, ama bu arada genelde monitör kutularına dandik hdmi kabloları koyuyorlar 2.0 bile olmayabilir.

emektar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Anıl Çakırbeyli
Yani kağıt üzerinde hdmi 2.0 ile 1080p de 240hz destekliyor, ama hdmi 2.0 standartının limitlerini zorladığı için internette gördüğüm kadarıyla her kablo ile çalışmıyor, yüksek kaliteli kablolar kullanıyorlar, siz gelince denersiniz muhtemelen çalışacaktır, ama bu arada genelde monitör kutularına dandik hdmi kabloları koyuyorlar 2.0 bile olmayabilir.
çalışmaz

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Comol Ogga
Neye göre çalışmaz diyorsun, denedin mi?

Hdmi 2.0 arayüzünün teknik bilgileri belli, destekliyor, satılan bir çok hdmi 2.0 kablosu full hd 240hz destekler diye belirtiyor, inceleme siteleri de denemiş destekliyor, sen çalışmaz dediysen tamamız o zaman almasın arkadaş.

emektar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Anıl Çakırbeyli
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Neye göre çalışmaz diyorsun, denedin mi?

Hdmi 2.0 arayüzünün teknik bilgileri belli, destekliyor, satılan bir çok hdmi 2.0 kablosu full hd 240hz destekler diye belirtiyor, inceleme siteleri de denemiş destekliyor, sen çalışmaz dediysen tamamız o zaman almasın arkadaş.

olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,464
Üyeler
164,674
Son üye
chhilaaa
Top Bottom