C cimer 80+ Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 8 Reaksiyon skoru 1 18 Aralık 2024 #1 Bilgisayarımı letgo ya koydum 1 saat sonra böyle bi mesaj geldi alan kişi vs gözükmüyor. Alan kişiye nasıl ulaşabilirm
Bilgisayarımı letgo ya koydum 1 saat sonra böyle bi mesaj geldi alan kişi vs gözükmüyor. Alan kişiye nasıl ulaşabilirm
A Akadir41 80+ Bronze Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1,294 Reaksiyon skoru 428 18 Aralık 2024 #2 cimer yazmış: Bilgisayarımı letgo ya koydum 1 saat sonra böyle bi mesaj geldi alan kişi vs gözükmüyor. Alan kişiye nasıl ulaşabilirmAlıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Hocam fake bu sakın form falan doldurmayın letgonun satışı bu şekilde değil elden satış.
cimer yazmış: Bilgisayarımı letgo ya koydum 1 saat sonra böyle bi mesaj geldi alan kişi vs gözükmüyor. Alan kişiye nasıl ulaşabilirmAlıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Hocam fake bu sakın form falan doldurmayın letgonun satışı bu şekilde değil elden satış.
Emre Zengin Moderatör Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 21,546 En İyi Cevap 22 Reaksiyon skoru 8,477 18 Aralık 2024 #3 cimer yazmış: Bilgisayarımı letgo ya koydum 1 saat sonra böyle bi mesaj geldi alan kişi vs gözükmüyor. Alan kişiye nasıl ulaşabilirmAlıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Dolandırıcı bu. Otomatik spawn oluyorlar.
cimer yazmış: Bilgisayarımı letgo ya koydum 1 saat sonra böyle bi mesaj geldi alan kişi vs gözükmüyor. Alan kişiye nasıl ulaşabilirmAlıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Dolandırıcı bu. Otomatik spawn oluyorlar.