Neler Yeni

Letgo Troll-2 (EFSANE 😂)

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Benim kastım i5 in daha iyi olduğu değil adam bence r5 1600 ün daha iyi olduğunu biliyor ancak senin cahil olduğunu zannedip sana kitlemeye çalışıyor
Büyük ihtimalle, demekki bilgili bir PC ciye denk gelmişim babamın tanıdığı bir PC Ci inno3d çin malı i5 5.nesil veya 6.nesil işlemci alsın ryzen işlemciler ısınıyor dedi yani ülkedeki çoğu PC Ci bilgili değil sadece bildikleri format atmak

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Büyük ihtimalle, demekki bilgili bir PC ciye denk gelmişim babamın tanıdığı bir PC Ci inno3d çin malı i5 5.nesil veya 6.nesil işlemci alsın ryzen işlemciler ısınıyor dedi yani ülkedeki çoğu PC Ci bilgili değil sadece bildikleri format atmak
Ülkedeki bilgisayarcıların çoğunda amd çok ısınıyor dandik intel daha iyi algısı var. Benim samimi olduğum bir bilgisayarcı arkadaş var neden intel kullanıyorsun amd daha performanslı diyorum. Bana diyorki burda sadece oyun oynanıyor intelin stabilizesi daha iyi olduğu için bi i3 9100f ile bile idare edilir dedi internet cafe. Ama amd nin şuan daha iyi olduğunu oda biliyor.

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Ülkedeki bilgisayarcıların çoğunda amd çok ısınıyor dandik Intel daha iyi algısı var. Benim samimi olduğum bir bilgisayarcı arkadaş var neden Intel kullanıyorsun amd daha performanslı diyorum. Bana diyorki burda sadece oyun oynanıyor intelin stabilizesi daha iyi olduğu için bi i3 9100f ile bile idare edilir dedi internet cafe. Ama amd nin şuan daha iyi olduğunu oda biliyor.
Intel tekli çekirdek performansında iyi ama ileriye dönük bir sistem isteniyorsa ryzen kaçınılmaz oluyor çünkü 1600af 9400f den daha iyi çoklu çekirdek performansı var ilerdeki oyunlar da çoklu çekirdeğe bakacak

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Intel tekli çekirdek performansında iyi ama ileriye dönük bir sistem isteniyorsa ryzen kaçınılmaz oluyor çünkü 1600af 9400f den daha iyi çoklu çekirdek performansı var ilerdeki oyunlar da çoklu çekirdeğe bakacak
Kanki biliyorum ya inteli savunmuş gibi oldum ama amd tabii ki daha geleceğe dönük(10. Nesil intel alınmayacaksa)

Rammstein

80+ Silver
Adam bilgili. Ama tam bir mahalle bilgisayarcısı. Güzel keklemiştir çoğu kişiyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanki biliyorum ya inteli savunmuş gibi oldum ama amd tabii ki daha geleceğe dönük(10. Nesil Intel alınmayacaksa)
SEN İNTELİ SAVUNDUN!!!! :D

Son düzenleme:
Top Bottom