Neler Yeni

Letgo trolleri v2

Madness

80+ Silver
Alicaklar kaçırmasın 1-2 haftaya 11,12olucak.

Ekler

• Screenshot_2020-05-30-22-15-43-549_com.abtnprojects.ambatana.jpg
    Screenshot_2020-05-30-22-15-43-549_com.abtnprojects.ambatana.jpg
    755 KB · Hit: 51

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Satıcının karakteri ile alakası yok tamamen alanın salaklığıdır.

Hayır, mesela bu kadar teknolojiyle iç içe olmasam ve bilgisayar alacak vs. olsam ilanda yazan şeylere inanırdım :) Satıcıya güvenmek ne zamandan beri salaklık.

bruuak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Burak YILDIZ
Hayır, mesela bu kadar teknolojiyle iç içe olmasam ve bilgisayar alacak vs. olsam ilanda yazan şeylere inanırdım :) Satıcıya güvenmek ne zamandan beri salaklık.
Hocam bu konu hakkında 2 3 gündür muhabbet dönüyor. Ama sizin ki yine iyi de bazı insanlar çok garip senaryolar yazıp çok garip duyarlar kasıyor. Hiç gerek yok. Dediklerinizi ele alalım. Bu kadar teknolojiyle alakası olmayan birisi bir bilgisayara zaten 4-5 bin TL vermez. Ya da zaten teknolojiye bu kadar uzak ise genellikle gidip vatan, mediamarkt gibi mağazalardan 0 toplu bilgisayar alırlar. Ya da en basitinden araştırsınlar hocam. Ve cidden genelde böyle saçma sapan ilanların açıklamaları da saçma sapan oluyor. Yarım saattir şu atılanlara gülüyorum. Ve hadi yine dedikleriniz olsun teknolojiyle iç içe olmayan birisi olsun, hiç araştırma vs. de yapmasın Google'a herhangi bir parçanın adını yazıp genel olarak fiyatına bakamasın. Youtube'u açıp performans videolarını da izleyemesin, herkese de fazla güvensin tamamdır kriterler uyuyor. Peki size sorum şudur bu insan günümüzün ekonomik şartlarında bile bir bilgisayara 4-5 bin TL verecek iken hiç mi bir arkadaşına, tanıdığına yav işte ben böyle bir şey almayı düşünüyorum sen ne diyorsun bile demez mi? Hani bunları az düşünün. Bu konuda ki fikrim nettir. Bence bu konu da duyar kasmak gülünçtür.

Flushixy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
Ali Akpoyraz
Instagram
instagram.com/aliakpoyraz
Hocam bu konu hakkında 2 3 gündür muhabbet dönüyor. Ama sizin ki yine iyi de bazı insanlar çok garip senaryolar yazıp çok garip duyarlar kasıyor. Hiç gerek yok. Dediklerinizi ele alalım. Bu kadar teknolojiyle alakası olmayan birisi bir bilgisayara zaten 4-5 bin TL vermez. Ya da zaten teknolojiye bu kadar uzak ise genellikle gidip vatan, mediamarkt gibi mağazalardan 0 toplu bilgisayar alırlar. Ya da en basitinden araştırsınlar hocam. Ve cidden genelde böyle saçma sapan ilanların açıklamaları da saçma sapan oluyor. Yarım saattir şu atılanlara gülüyorum. Ve hadi yine dedikleriniz olsun teknolojiyle iç içe olmayan birisi olsun, hiç araştırma vs. de yapmasın Google'a herhangi bir parçanın adını yazıp genel olarak fiyatına bakamasın. Youtube'u açıp performans videolarını da izleyemesin, herkese de fazla güvensin tamamdır kriterler uyuyor. Peki size sorum şudur bu insan günümüzün ekonomik şartlarında bile bir bilgisayara 4-5 bin TL verecek iken hiç mi bir arkadaşına, tanıdığına yav işte ben böyle bir şey almayı düşünüyorum sen ne diyorsun bile demez mi? Hani bunları az düşünün bence bu konuda ki fikrim nettir. Bence bu konu da duyar kasmak gülünçtür.

İstemsizce duyar kastım :D duyar kasmak için yapmamıştım, haklısınız araştırmadan almak hata ama Türk milleti olarak biraz tezcanlılık var çoğumuzda, heyecanlanıp vs. tam incelemeden ürün alan çok kişi var, yoksa böyle şeylere inanandan zaten şüphe ederim :)

bruuak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Burak YILDIZ
İstemsizce duyar kastım :D duyar kasmak için yapmamıştım, haklısınız araştırmadan almak hata ama Türk milleti olarak biraz tezcanlılık var çoğumuzda, heyecanlanıp vs. tam incelemeden ürün alan çok kişi var, yoksa böyle şeylere inanandan zaten şüphe ederim :)
Aynen öyle :D. Zaten o tezcanlılık olanları da bırakın alsınlar o hatayı yapsınlar. Sonra bir daha kine daha dikkatli olurlar. Bunu açıklamamın sebebi cidden bakın forumda şuan 1 2 konu var böyle birisi mesaj gönderimine kapatıldı ancak hani insanlar öyle şeyler diyor ki "yok işte kardeşin sana hediye 2. el bilgisayar alsa da dolandırılsa yine aynı şeyi mi söylerdin?" :D. Yav sen bu hikayeyi nereden uydurdun hemen. Çok ilginç gerçekten sadece bu konulara yazma sebebim Letgo'nun kötü bir yer olduğunun söylenmesi ve bazı insanların böyle istisna ilanlar yüzünden böyle şeylere uzak bakmalarıdır. Letgo sosyal medya gibidir iyiye kullanılır ise cidden cebinize para girer ve cidden iyi fiyatlara iyi ürünler bulabilirsiniz., ama kötüye kullanılırsa örnekler açıktır. :D İyi forumlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,617
Üyeler
167,344
Son üye
Ardemmiz
Top Bottom