Neler Yeni

Letgo Uygulamasındaki Ucuz Fiyatlar Güvenilir midir?

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Merhaba,letgo da çok ucuz fiyatlara direksiyon setleri ekran kartları laptop vb tarzı şeyler satılıyor ürünler yurt dışından alınmış havale sonrası kargo ile gönderiyorlar bunlar güvenilir mi

Örnek olarak MSI gaming laptop yazarak çıkan sonucu bulabilirsiniz
15.6 fhd anti-glare İPS PANEL
İntel Core i5 9300H Processor
NVİDİA GEForce GTX 1650 4GB GDDR6
256 GB SSD
DDR4 8GB RAM

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Sakın kanma havale sonrası kargoya ben dolandırıldım.
Çok açlar var orada aldığı para da 60 TL.

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen öyle geçen forumda biri 3500₺ dolandırıldı.
Sakın kanma havale sonrası kargoya ben dolandırıldım.
Çok açlar var orada aldığı para da 60 TL.
Yüz yüze alım dışında olan ilanlara güvenmeyin çok üzülürsünüz.
Kendim için değil bir arkadaşım kendisine söylüyorum ama bakalım napıcak sizlerin de bilgisini almak istedim teşekkür ederim
yüz yüze gitse sonradan bir sorun çıkar mı?

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Kendim için değil bir arkadaşım kendisine söylüyorum ama bakalım napıcak sizlerin de bilgisini almak istedim teşekkür ederim
Test edip alsın yüze yüze alarak en iyisi odur letgodan.

hamzacolk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
977
İsim
Hamza Çolak
Instagram
hamzacolk
2.ele güven olmaz olup olmadığı da belli olmaz. Adam belki içinden parça aldı öyle verdi olur mu olur valla insanlardan ger şey beklenir test etmeden almayın en azından

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Sanmam ama çalıntı mal olabilir eğer çalıntı eşya çıkarsa sonradan büyük ihtimalle uğraşır çünkü internetten baktığım kadarıyla şöyle bir durum var.
Suç Eşyasını Satma, Satın Alma veya Kabul Etme Suçu (barandogan.av.tr)
"Bir malın normal değerinin çok altında satın alınması hali de suçun işlendiğine dair bir belirti olarak kabul edilmektedir. Örneğin, bir kuyumcudan çalındığını bilmediğini söyleyerek 20.000 TL değerindeki altınları 10.000 TL’ye satın alan kişinin beyanı hayatın olağan akışına aykırıdır."
Satın alırken mutlaka fatura ile kontrol etsin.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanmam ama çalıntı mal olabilir eğer çalıntı eşya çıkarsa sonradan büyük ihtimalle uğraşır çünkü internetten baktığım kadarıyla şöyle bir durum var.
Suç Eşyasını Satma, Satın Alma veya Kabul Etme Suçu (barandogan.av.tr)
"Bir malın normal değerinin çok altında satın alınması hali de suçun işlendiğine dair bir belirti olarak kabul edilmektedir. Örneğin, bir kuyumcudan çalındığını bilmediğini söyleyerek 20.000 TL değerindeki altınları 10.000 TL’ye satın alan kişinin beyanı hayatın olağan akışına aykırıdır."
Satın alırken mutlaka fatura ile kontrol etsin.
2.ele güven olmaz olup olmadığı da belli olmaz. Adam belki içinden parça aldı öyle verdi olur mu olur valla insanlardan ger şey beklenir test etmeden almayın en azından
Test edip alsın yüze yüze alarak en iyisi odur letgodan.
tekrardan merhaba satıcıyla konuştum elden almayı kabul etmiyor kargoya vericeğini söylüyor birde diyor ki ürünün 14 gün içinde iade etme şansı var ben parayı atınca engellersen diyorum cevap veremiyor konuyu değiştiriyor telefon numarası istiyorum vermiyor hesabı şikayet ederseniz diğer kişiler dolandırılmasa şimdiden teşekkür ederim

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Konuyu okudum. Madem adam yüz yüze bakıp test etme olanağı sunmuyor kullanıcıyı engelleyin. Dolandırıcı olduğu belli. Aman uzak durun. Paranızı böyle dolandırıcı alçaklara kaptırmayın. Yüzyüze test etmeden alışveriş yapmayın ikinci elden.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
şikayet ederseniz sizde hesap kapansın daha fazla kişiyi dolandırmasın
Zaten arkadaş çok acemi belli.

Top Bottom