Neler Yeni

Letgo'da Dolandırıcı Avı Vol1

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Geçenlerde letgoda karşıma 960tl'ye HD4830'lu kasa satan birisi çıktı. PUBG için en iyi kasa falan yazmış bir de ilana. Ben de kardeşimin fotosunu profil fotoğrafı yapıp masum bir çocuk gibi ava çıktım. Şimdi fazla konuşmadan bu dolandırıcı ile olan mesajlaşmalarımın SS'lerini sizlerle paylaşıyorum. İlk olarak ilanın fotoğrafıyla başlayalım;

1.jpg

Şimdi tüm masumiyetimizle ilk sorumuzu soralım;

2.jpg

Fazla geçmeden PUBG'de 60FPS alabileceğimizi ve GTA5'de sıkıntısız oynayabileceğimizi öğreniyoruz. Ama PUBG mobile'de ay pardon lite'da imiş.

3.png

Meğersem PUBG MOBİLE LİTE+++'da 60FPS'miş. Steam'deki PUBG'de kaç FPS alacağımızı bilmiyor ancak GTA5 normal oynatıyormuş. Bu arada fiyatı pazarlık yapmadan 960tl'den 850tl'ye düşürdüm.

4.png

Daha sonrasında gerçekleri duymaktan rahatsız olunca engelliyor.

Ekran Görüntüsü (66) (1).png

Aynı dolandırıcının bir diğer ilanını da buraya ekliyorum;

Ekran Görüntüsü (65).png

Yorum sizin arkadaşlar...

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba bu tür şeyler olabilir fakat isim şehir köy olarak ifşalamak ne kadar etiktir bilemem bu tür hakkında bilgi verip bilinçlendirilmeli miyiz yoksa ifşalamalı mıyız ?

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
Geçenlerde letgoda karşıma 960tl'ye HD4830'lu kasa satan birisi çıktı. PUBG için en iyi kasa falan yazmış bir de ilana. Ben de kardeşimin fotosunu profil fotoğrafı yapıp masum bir çocuk gibi ava çıktım. Şimdi fazla konuşmadan bu dolandırıcı ile olan mesajlaşmalarımın SS'lerini sizlerle paylaşıyorum. İlk olarak ilanın fotoğrafıyla başlayalım;

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Fazla geçmeden PUBG'de 60FPS alabileceğimizi ve GTA5'de sıkıntısız oynayabileceğimizi öğreniyoruz. Ama PUBG mobile'de ay pardon lite'da imiş.

Alıntıyı görüntüle

Meğersem PUBG MOBİLE LİTE+++'da 60FPS'miş. Steam'deki PUBG'de kaç FPS alacağımızı bilmiyor ancak GTA5 normal oynatıyormuş. Bu arada fiyatı pazarlık yapmadan 960tl'den 850tl'ye düşürdüm.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

yalnız 3250ye o sistemden 2 tane alırım

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba bu tür şeyler olabilir fakat isim şehir köy olarak ifşalamak ne kadar etiktir bilemem bu tür hakkında bilgi verip bilinçlendirilme limiyiz yoksa ifşalamalımıyız ?
Tr'de ismi Halil olup Kayseri'de oturan binlerce kişi vardır sanırım.

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil
Bunlar gibileri çok var satış sitelerinde eğer bilgisayardan anlayan biriysen anlarsın dolandırıcı olduğunu

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,049
İsim
Lokman Açil

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Bende letgo'dan leptopumla takas ettim kasayla hiçbir sıkıntısı yok tertemiz kullanmış iyikide takas ettim diyorum :)

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende letgo'dan leptopumla takas ettim kasayla hiçbir sıkıntısı yok tertemiz kullanmış iyikide takas ettim diyorum :)
Ben de güzel bir takas gerçekleştirmiştim. Zaten burada lafım aracı olan Letgoya değil bu dolandırıcılara.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Letgo üzerinde alışıldık şeyler. Bir ara ücretsiz ilanlara bakmıştım, hoşuma giden bir şey vardır. Gittim yazdım ne zaman nerede verebilirsin diye, kaç para vercen diyor. E abicim madem para isteyeceksin niye ücretsiz ilanlar bölümüne koyuyorsun.

HumanvVol2

80+ Bronze
Letgodan bir şey alınmaz yada satılmaz 2 yıldır satış ve alış yapıyordum 1000 üyenin 10 u şanslıysan düzgün kişiler çıkar son fiyat 2000 demişim adam "hele kardeş sen şunu bize 1200 yapta alak" 100 mesajın 90 ı böyle. Aoc 24g2u monitör için yazdım 1200 dü bir gün sonra yazdım "dolar arttı kardeş artık 1500" sahibindende daha düzgün kişiler var.

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Letgo üzerinde böyle çok insan var bazıları işin profesyoneli olmuş seviyede,yorumlarında ''Buluşmaya zamanında geldi vs.'' yazdırıyorlar.Bir Gayserili olarak bir şey demek istemiyorum ama Kayseride nüfuzları daha fazla sanırım :D.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,283
Üyeler
161,833
Son üye
Benamo
Top Bottom