Neler Yeni

Letgo'da Dolandırıcı Avı Vol1

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
---

Son düzenleme:

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Bu tarz bir adamı bende trollemiştim saf bir bilgisiz çocuk gibi. Bunlar adam olmaz yahu. Bu tiplere çok dikkat etmek gerekiyor. Adam olmazlar çünkü.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Benim amacım asıl mesaj sahibini korumak, yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum. :D Mesaj yazabilirsin o konuya.
Ama bilip bilmeden yapmasaydın keşke bunu. Mesajlar bana ait o konuda bu SS'leri paylaşan da benim 😉

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
Geçenlerde letgoda karşıma 960tl'ye HD4830'lu kasa satan birisi çıktı. PUBG için en iyi kasa falan yazmış bir de ilana. Ben de kardeşimin fotosunu profil fotoğrafı yapıp masum bir çocuk gibi ava çıktım. Şimdi fazla konuşmadan bu dolandırıcı ile olan mesajlaşmalarımın SS'lerini sizlerle paylaşıyorum. İlk olarak ilanın fotoğrafıyla başlayalım;

Alıntıyı görüntüle

Şimdi tüm masumiyetimizle ilk sorumuzu soralım;

Alıntıyı görüntüle

Fazla geçmeden PUBG'de 60FPS alabileceğimizi ve GTA5'de sıkıntısız oynayabileceğimizi öğreniyoruz. Ama PUBG mobile'de ay pardon lite'da imiş.

Alıntıyı görüntüle

Meğersem PUBG MOBİLE LİTE+++'da 60FPS'miş. Steam'deki PUBG'de kaç FPS alacağımızı bilmiyor ancak GTA5 normal oynatıyormuş. Bu arada fiyatı pazarlık yapmadan 960tl'den 850tl'ye düşürdüm.

Alıntıyı görüntüle

Daha sonrasında gerçekleri duymaktan rahatsız olunca engelliyor.

Alıntıyı görüntüle

Aynı dolandırıcının bir diğer ilanını da buraya ekliyorum;

Alıntıyı görüntüle

Yorum sizin arkadaşlar...
küfür var yalnız görselde "harddsik" yazmış. güzel özellige benziyor.

PeachliuS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Metehan Güzel
Geçenlerde letgoda karşıma 960tl'ye HD4830'lu kasa satan birisi çıktı. PUBG için en iyi kasa falan yazmış bir de ilana. Ben de kardeşimin fotosunu profil fotoğrafı yapıp masum bir çocuk gibi ava çıktım. Şimdi fazla konuşmadan bu dolandırıcı ile olan mesajlaşmalarımın SS'lerini sizlerle paylaşıyorum. İlk olarak ilanın fotoğrafıyla başlayalım;

Alıntıyı görüntüle

Şimdi tüm masumiyetimizle ilk sorumuzu soralım;

Alıntıyı görüntüle

Fazla geçmeden PUBG'de 60FPS alabileceğimizi ve GTA5'de sıkıntısız oynayabileceğimizi öğreniyoruz. Ama PUBG mobile'de ay pardon lite'da imiş.

Alıntıyı görüntüle

Meğersem PUBG MOBİLE LİTE+++'da 60FPS'miş. Steam'deki PUBG'de kaç FPS alacağımızı bilmiyor ancak GTA5 normal oynatıyormuş. Bu arada fiyatı pazarlık yapmadan 960tl'den 850tl'ye düşürdüm.

Alıntıyı görüntüle

Daha sonrasında gerçekleri duymaktan rahatsız olunca engelliyor.

Alıntıyı görüntüle

Aynı dolandırıcının bir diğer ilanını da buraya ekliyorum;

Alıntıyı görüntüle

Yorum sizin arkadaşlar...
bu dolandırmak değil pazarlama ağzıdır kimse malını kötülemez aksine fazlasıyla över. dolandırıcılık dediğin şey 1000 liralık malı 2000 liraya satmaktır. çok görüyorum 1660s r5 2600 lü sistemi 6500 7000e satanları :D

serhat26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Serhat demirtaş
Benim amacım asıl mesaj sahibini korumak, yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum. :D Mesaj yazabilirsin o konuya.
Kullanıcı adı için kusura bakma bu arada. :D
o mesajlar sanamı aitti. belkide yasın biz daha ciddiye alalım kanmayalm diye kendı adına yapmısta olabılır

Top Bottom