Neler Yeni

Yardım Letgoda dolandırıldım ne yapabilirim :D

juiclair

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Eray İlkaya
Letgoya logitech webcam koymuş letgoyu biliyorsunuzdur kayseride yaşıyorum kayseride koymuş ilanı sakaryaya gitmiş oradan kargoya vereceğim dedi ücreti gönderdim ibanına adı soyadını yaşadığı ilçeyi biliyorum ne yapabilirim nereye şikayet edebilirim gönderdiğim ücret 150 tl onun peşine bu kadar düşmem normalde ama 130 anlaştık sonra 200 dedi satmayacağım dedi illa alacaksan sana 1000 tl dedi inanılmaz ayar oldum parayı gönderdikten sonra hayırlı olsun yazıp engellemiş telefonu kapatmış başka numaralardan arıyorum çalmıyor dalga geçer gibi bide hayırlı olsun yazıyor ben bu ve bunun gibilerin başını nasıl yakarım o 150 tlyi kat kat çıkarmak istiyorum agalar ne yapmam lazım

Concorde

80+
Letgoya logitech webcam koymuş letgoyu biliyorsunuzdur kayseride yaşıyorum kayseride koymuş ilanı sakaryaya gitmiş oradan kargoya vereceğim dedi ücreti gönderdim ibanına adı soyadını yaşadığı ilçeyi biliyorum ne yapabilirim nereye şikayet edebilirim gönderdiğim ücret 150 TL onun peşine bu kadar düşmem normalde ama 130 anlaştık sonra 200 dedi satmayacağım dedi illa alacaksan sana 1000 TL dedi inanılmaz ayar oldum parayı gönderdikten sonra hayırlı olsun yazıp engellemiş telefonu kapatmış başka numaralardan arıyorum çalmıyor dalga geçer gibi bide hayırlı olsun yazıyor ben bu ve bunun gibilerin başını nasıl yakarım o 150 tlyi kat kat çıkarmak istiyorum agalar ne yapmam lazım
Yazılı kayıt varsa polise gidebilirsin

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Hata sizin bu duruma 100 belkide 200 kere denk geldim her seferinde aynı şey bilmem güvencesi var tc kimliğini attı referansları var falan .
Hiçbir şey yapamazsınız polis siber suç hiçbirisi bakmaz. Size ders olmuş birdaha başınıza gelmez.

TALHA MURAT

80+ Silver
Polise git şikayetçi ol.

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven
polise git ve letgoya ulaş letgo bu gibi durumlarda kendi dava açıyor diye biliyorum

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Verdiği adres bilgileri gerçek midir sence?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hulk gerçek olabilir mi

OrionKnight55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Selim Çakır
Discord
OrionKnight#0090
hiç verdiği adres bilgilerini vs tc kontrol ettiniz mi yapmadıysanız soğuk su için
Mesaj otomatik birleştirildi:

belki iban sahibinden bir şey çıkar bi polise git

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Sizin hatanız böyle bişeye kanmışsınız.

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım
Letgoya logitech webcam koymuş letgoyu biliyorsunuzdur kayseride yaşıyorum kayseride koymuş ilanı sakaryaya gitmiş oradan kargoya vereceğim dedi ücreti gönderdim ibanına adı soyadını yaşadığı ilçeyi biliyorum ne yapabilirim nereye şikayet edebilirim gönderdiğim ücret 150 TL onun peşine bu kadar düşmem normalde ama 130 anlaştık sonra 200 dedi satmayacağım dedi illa alacaksan sana 1000 TL dedi inanılmaz ayar oldum parayı gönderdikten sonra hayırlı olsun yazıp engellemiş telefonu kapatmış başka numaralardan arıyorum çalmıyor dalga geçer gibi bide hayırlı olsun yazıyor ben bu ve bunun gibilerin başını nasıl yakarım o 150 tlyi kat kat çıkarmak istiyorum agalar ne yapmam lazım
:DD güldüm

Top Bottom