Yardım Letgoda dolandırıldım ne yapabilirim :D

juiclair

80+
Reaksiyon skoru
175
Letgoya logitech webcam koymuş letgoyu biliyorsunuzdur kayseride yaşıyorum kayseride koymuş ilanı sakaryaya gitmiş oradan kargoya vereceğim dedi ücreti gönderdim ibanına adı soyadını yaşadığı ilçeyi biliyorum ne yapabilirim nereye şikayet edebilirim gönderdiğim ücret 150 tl onun peşine bu kadar düşmem normalde ama 130 anlaştık sonra 200 dedi satmayacağım dedi illa alacaksan sana 1000 tl dedi inanılmaz ayar oldum parayı gönderdikten sonra hayırlı olsun yazıp engellemiş telefonu kapatmış başka numaralardan arıyorum çalmıyor dalga geçer gibi bide hayırlı olsun yazıyor ben bu ve bunun gibilerin başını nasıl yakarım o 150 tlyi kat kat çıkarmak istiyorum agalar ne yapmam lazım

Letgoya logitech webcam koymuş letgoyu biliyorsunuzdur kayseride yaşıyorum kayseride koymuş ilanı sakaryaya gitmiş oradan kargoya vereceğim dedi ücreti gönderdim ibanına adı soyadını yaşadığı ilçeyi biliyorum ne yapabilirim nereye şikayet edebilirim gönderdiğim ücret 150 TL onun peşine bu kadar düşmem normalde ama 130 anlaştık sonra 200 dedi satmayacağım dedi illa alacaksan sana 1000 TL dedi inanılmaz ayar oldum parayı gönderdikten sonra hayırlı olsun yazıp engellemiş telefonu kapatmış başka numaralardan arıyorum çalmıyor dalga geçer gibi bide hayırlı olsun yazıyor ben bu ve bunun gibilerin başını nasıl yakarım o 150 tlyi kat kat çıkarmak istiyorum agalar ne yapmam lazım
Yazılı kayıt varsa polise gidebilirsin

Hata sizin bu duruma 100 belkide 200 kere denk geldim her seferinde aynı şey bilmem güvencesi var tc kimliğini attı referansları var falan .
Hiçbir şey yapamazsınız polis siber suç hiçbirisi bakmaz. Size ders olmuş birdaha başınıza gelmez.

Polise git şikayetçi ol.

polise git ve letgoya ulaş letgo bu gibi durumlarda kendi dava açıyor diye biliyorum

Verdiği adres bilgileri gerçek midir sence?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hulk gerçek olabilir mi

hiç verdiği adres bilgilerini vs tc kontrol ettiniz mi yapmadıysanız soğuk su için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

belki iban sahibinden bir şey çıkar bi polise git

Sizin hatanız böyle bişeye kanmışsınız.

Letgoya logitech webcam koymuş letgoyu biliyorsunuzdur kayseride yaşıyorum kayseride koymuş ilanı sakaryaya gitmiş oradan kargoya vereceğim dedi ücreti gönderdim ibanına adı soyadını yaşadığı ilçeyi biliyorum ne yapabilirim nereye şikayet edebilirim gönderdiğim ücret 150 TL onun peşine bu kadar düşmem normalde ama 130 anlaştık sonra 200 dedi satmayacağım dedi illa alacaksan sana 1000 TL dedi inanılmaz ayar oldum parayı gönderdikten sonra hayırlı olsun yazıp engellemiş telefonu kapatmış başka numaralardan arıyorum çalmıyor dalga geçer gibi bide hayırlı olsun yazıyor ben bu ve bunun gibilerin başını nasıl yakarım o 150 tlyi kat kat çıkarmak istiyorum agalar ne yapmam lazım
:DD güldüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,363
Üyeler
185,715
Son üye
Fatih_emin
Geri