Neler Yeni

letgoda dolandırıldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
ahmet yıldırım
letgodan 2. el ekran kartı aldım (rx6600) 4200 tl verdim. Ürünün calisirkenki fotosunu vb her seyini atti adam pc den acikken ekrandan bilgilerini vb de. urunu aldim bende calismiyor pc ciye gittim orda da calismiyor ekran karti bozukmus. adama dedim iade istedim. Adam ben sana verirken calisiyordu ya sen bozduysan kardesim dedi ben de daha bugun denedim reis direkt bozuk cikti kartin dedim adam da beni ilgilendirmez diyip engelledi simdi bu elimde mi kaldi benim

NotGonna

80+ Bronze
letgodan 2. el ekran kartı aldım (rx6600) 4200 TL verdim. Ürünün calisirkenki fotosunu vb her seyini atti adam pc den acikken ekrandan bilgilerini vb de. urunu aldim bende calismiyor pc ciye gittim orda da calismiyor ekran karti bozukmus. adama dedim iade istedim. Adam ben sana verirken calisiyordu ya sen bozduysan kardesim dedi ben de daha bugun denedim reis direkt bozuk cikti kartin dedim adam da beni ilgilendirmez diyip engelledi simdi bu elimde mi kaldi benim
niye test etmeden alıyosun?

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,741
İsim
Yavuz
Ne yazık ki alırken denemeliydin.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
oğuzhan ege
letgodan 2. el ekran kartı aldım (rx6600) 4200 TL verdim. Ürünün calisirkenki fotosunu vb her seyini atti adam pc den acikken ekrandan bilgilerini vb de. urunu aldim bende calismiyor pc ciye gittim orda da calismiyor ekran karti bozukmus. adama dedim iade istedim. Adam ben sana verirken calisiyordu ya sen bozduysan kardesim dedi ben de daha bugun denedim reis direkt bozuk cikti kartin dedim adam da beni ilgilendirmez diyip engelledi simdi bu elimde mi kaldi benim
siz adamın yanına gidip direk parayımı verdiniz test etmeden cidden eyer öyle bir şey yaptıysanız sonuç ortada.

Orix

80+ Bronze
Cimere şikayet et. Elindeki her bilgiyle. Yada direk bulunduğun yerdeki karakola git. Ben böyle bi dolandırılma olayinda cimere başvurmuştum. Burdaki polislere aktardiklari için. Bana polisler direk bidaha bize bildir öyle daha hizli aksiyon alırsın demişti.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
ahmet yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cimere şikayet et. Elindeki her bilgiyle. Yada direk bulunduğun yerdeki karakola git. Ben böyle bi dolandırılma olayinda cimere başvurmuştum. Burdaki polislere aktardiklari için. Bana polisler direk bidaha bize bildir öyle daha hizli aksiyon alırsın demişti.
hocam sikayet edeyim etmesine de adam urun bende calisiyordu dedi attigi videolarda da caliskirken ki goruntuelri var belki eski goruntulerdi vb ama adam o bozmus olabilir dese nasil bi savunma yapabilirim ki

Farway

80+ Silver
Büyük teselli vermişler.

Sana da geçmiş olsun dostum kargoyla mı aldın nasıl oldu ticaret,pazalık sürecindeki konuşmaların ss ini,adamın adını soy adını numarasını aldın mı?

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Ertuğrul
Sen de yedin mi cidden gecirmis sana geçmiş olsun. İnsan param guvende ile falan alir

Orix

80+ Bronze
hocam sikayet edeyim etmesine de adam urun bende calisiyordu dedi attigi videolarda da caliskirken ki goruntuelri var belki eski goruntulerdi vb ama adam o bozmus olabilir dese nasil bi savunma yapabilirim ki
bir şey kaybetmezsin. En azından şansını deniceksin. Ben niye yalan söyleyeyim. E zaten ben daha kasaya takmadan bozulacak şeyi bana neden sattin deme hakkin var. Kaç gün geçti üzerinden

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
Adamla birlikte test edip alacaktın. Bu durumda adamın insafına kalıyorsun.

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
852
İsim
Ertuğrul
Büyük teselli vermişler.

Sana da geçmiş olsun dostum kargoyla mı aldın nasıl oldu ticaret,pazalık sürecindeki konuşmaların ss ini,adamın adını soy adını numarasını aldın mı?
Hiçbir şey ispatlayamaz ki karti sen bozdun der cikar adam

Top Bottom