Neler Yeni

letgoda dolandırıldım

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
ahmet yıldırım
Büyük teselli vermişler.

Sana da geçmiş olsun dostum kargoyla mı aldın nasıl oldu ticaret,pazalık sürecindeki konuşmaların ss ini,adamın adını soy adını numarasını aldın mı?
ankara kizilay guven parkta bulustuk

snowless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Mustafa Ödemiş
hocam ikimci el alırken test edip almanız gerekir.
Şayet eğer böyle bir şeye kalkıştınız , ikinci el olduğu için direkt kutudan cıkarıp test ederken video çekmeliydiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
ahmet yıldırım
bir şey kaybetmezsin. En azından şansını deniceksin. Ben niye yalan söyleyeyim. E zaten ben daha kasaya takmadan bozulacak şeyi bana neden sattin deme hakkin var. Kaç gün geçti üzerinden
olay bugun yasandi

Yiğit2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Yiğit
letgodan 2. el ekran kartı aldım (rx6600) 4200 TL verdim. Ürünün calisirkenki fotosunu vb her seyini atti adam pc den acikken ekrandan bilgilerini vb de. urunu aldim bende calismiyor pc ciye gittim orda da calismiyor ekran karti bozukmus. adama dedim iade istedim. Adam ben sana verirken calisiyordu ya sen bozduysan kardesim dedi ben de daha bugun denedim reis direkt bozuk cikti kartin dedim adam da beni ilgilendirmez diyip engelledi simdi bu elimde mi kaldi benim
Fiyat baya uygun tutulmuş sana o yüzden cezbedici gelmiştir
Bu devirde denemeden kart alınmaz

Requielme

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Bilal
daha dün ekran kartı sattım adamı eve çağırdım test ettirdim baktırdım öyle verdim.Sıkıntılı bir durum olmuş seninki

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
ahmet yıldırım
biraz arastirdim da pek bi geri karsiligini alabilecegim durum yokmus yani gidip adami bulup dovmek haricinde saglanabilecek bir adalet yontemi yokmuş

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ürünün garantisi varsa gönder garantiye, yenisini gönderirler ya da en azından tamir ederler çok dertme. Tabi kullanıcı hatasından dolayı bozulmadıysa. Eğer ürün sana geldiği zaman kutudan çıkarıp bilgisayara takıp çalışmadığını gösterinceye kadar videoya çektiysen hiç bir sorun yaşamazsın şikayetçi olarak kazanabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

biraz arastirdim da pek bi geri karsiligini alabilecegim durum yokmus yani gidip adami bulup dovmek haricinde saglanabilecek bir adalet yontemi yokmuş
Bulup adamı dövmek nasıl adalet oluyor ? Ya gerçekten adam sana sağlam gönderdiyse ama atıyorum mesela kargo taşıma esnasında bozulduysa? Bu arada fiyatı şüpheli zaten adam gerçekten bozuk ürün de yollamış olabilir yanlış anlaşılmasın sadece şiddete başvurmak sorunu çözmez daha çok sorun açar onu belirtmek istiyorum.

Satriani

80+ Bronze
Keşke param güvende ile alsaydın, ya da kesinlikle almadan önce kendin deneyerek alman gerekirdi. Belli ki, kişi ya başka kartın ya da eski görüntüleri kullanarak sana sağlam olduğunu göstermiş, fakat sattığı kart ise arızalı çıkmış. Alenen dolandırıcılık...

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
ahmet yıldırım
Ürünün garantisi varsa gönder garantiye, yenisini gönderirler ya da en azından tamir ederler çok dertme. Tabi kullanıcı hatasından dolayı bozulmadıysa. Eğer ürün sana geldiği zaman kutudan çıkarıp bilgisayara takıp çalışmadığını gösterinceye kadar videoya çektiysen hiç bir sorun yaşamazsın şikayetçi olarak kazanabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bulup adamı dövmek nasıl adalet oluyor ? Ya gerçekten adam sana sağlam gönderdiyse ama atıyorum mesela kargo taşıma esnasında bozulduysa? Bu arada fiyatı şüpheli zaten adam gerçekten bozuk ürün de yollamış olabilir yanlış anlaşılmasın sadece şiddete başvurmak sorunu çözmez daha çok sorun açar onu belirtmek istiyorum.
Kargo ile gonderilmedi adamla bulusup aldim adam bana her seyin fotosunu vidoesunu yollayinca guvendim kendisine eve geldim taktim valismiyor heme n bi pc ciye gittim kartin bozuk oldugunu ogrendim

abcdefg1234

80+ Silver
Kargo ile gonderilmedi adamla bulusup aldim adam bana her seyin fotosunu vidoesunu yollayinca guvendim kendisine eve geldim taktim valismiyor heme n bi pc ciye gittim kartin bozuk oldugunu ogrendim
Hukuksal olarak bir yolu var mı bilmiyorum ama çok geçmiş olsun. Elden almanın olayı test etmektir, bu devirde kimseye güvenip test etmeden alışveriş yapılmaz. RX 6600 gibi bir kartı 4200 TL ye alırken bir sorun olduğunu anlamanız gerekirdi. Tekrardan geçmiş olsun

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dostum madem buluşma şansın var keşke evine gidip orada deneyip alsaydın ya da evine davet edip kendi bilgisayarına taktırsaydın. Hiç olmadı beraber internet kafeye gidip orada denetebilirdin.

VuVuzela

80+
Yani denemeden kart almaktan daha saçma bir hareket yapmak istiyorsanız adamı bulup dövmeyi deneyebilirsiniz.

Adamı dövmeyi becerebilirseniz karakolda mahkemede uğraşır durursunuz (cebinizden çıkacak masraf cabası) yada hem sopa yersiniz hem de kişi güvenliğini fiili tacizden yine karakollarda uğraşır durursunuz, para saçmaya devam edersiniz. İki durumda da planlı eyleme geçmekten suçlu siz olacaksınız.

Bir bilgisayarcıya 50 lira sıkıştırıp alırken test ettirseydiniz keşke.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,285
Üyeler
165,329
Son üye
xxxxmlp
Top Bottom