Neler Yeni

Letgodan Satış Yaparken Kazıklanmamak İçin Ne Yapabilirim?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Dostlar selam ikinci elden ekran kartı satıyorum ama bazıları bana kargo ile yollama şansın var mı diye soruyor kartın çalışıp çalışmadığını bilmiyorum 1 1,5 sene önce kullandım en son kargolarsam bir sıkıntı yasarsa parayı ona iade edecegimi söyledim ama diyelim ben buna ekran kartını yolladım bu PC'ye taktı çalıştı gelip bana çalışmadı diye yalan söylerse ve ben ona parayı verirsem ve bana kargolamazsa gibi sıkıntılar yaşamaktan korkuyorum ne yapabilirim sizce bunun için

CarryExe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Ali Yıldırım
Dostlar selam ikinci elden ekran kartı satıyorum ama bazıları bana kargo ile yollama şansın var mı diye soruyor kartın çalışıp çalışmadığını bilmiyorum 1 1,5 sene önce kullandım en son kargolarsam bir sıkıntı yasarsa parayı ona iade edecegimi söyledim ama diyelim ben buna ekran kartını yolladım bu PC'ye taktı çalıştı gelip bana çalışmadı diye yalan söylerse ve ben ona parayı verirsem ve bana kargolamazsa gibi sıkıntılar yaşamaktan korkuyorum ne yapabilirim sizce bunun için
Böyle bir şey olamaz. Hadi oldu diyelim mahkemeye başvuruyorsun ve her şey çözülüyor

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Böyle bir şey olamaz. Hadi oldu diyelim mahkemeye başvuruyorsun ve her şey çözülüyor
Neden olmasın dostum daha 17 yaşındayım mahkemeye dair herhangi bir şey bilmiyorum annem ve babam bununla uğraşır mi vs onu da bilmiyorum direk böyle bir olay yaşamamak için ne yapabilirim

CarryExe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Ali Yıldırım
Neden olmasın dostum daha 17 yaşındayım mahkemeye dair herhangi bir şey bilmiyorum annem ve babam bununla uğraşır mi vs onu da bilmiyorum direk böyle bir olay yaşamamak için ne yapabilirim
Evinize hırsız girse annen ve baban öylece durup izler mi?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager

CarryExe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Ali Yıldırım
Ne alakası var 😁
Sonuçta o dediğin durum olursa o da bir hırsızlık oluyor. Diyorsunya annem babam uğraşır mı diye. Yani eve hırsız girse öyle drmayacaklarına göre ona da durmazlar

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Sonuçta o dediğin durum olursa o da bir hırsızlık oluyor. Diyorsunya annem babam uğraşır mı diye. Yani eve hırsız girse öyle drmayacaklarına göre ona da durmazlar
Alakası yok karsilastirdigin şeyler çok saçma yapabileceğim bir şey var mı durumun oraya kadar gitmemesi için

CarryExe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Ali Yıldırım

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș
Adama dersin sahibindenden getli ilan acicam ordan satin al diye o zaman hiçbirsey idda edemezler ya da yapamazlar

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Adama dersin sahibindenden getli ilan acicam ordan satin al diye o zaman hiçbirsey idda edemezler ya da yapamazlar
Getli ilan nasıl oluyor ve ne oluyor dostum anlatma şansın var mı

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș
Getli ilan nasıl oluyor ve ne oluyor dostum anlatma şansın var mı
Getin açılımı güvenli e ticaret sen getli ilan actiginda sahibinden belirli bir komisyon kesiyor fakat fazla degil adama dersin atiyom 500 tl lik urune 25 tl felan kesiyor 525den koyarsin bisiy olmaz. Herneyse adam isterse kredi kartiyla alıyor bu getli ilanindan parayi odeyerek ama para direk sana ulașmıyor sahibinden tutuyor parayi kargo adama ulastiktan sonra 3 gün süresi var adamin onaylarsa eger ürün senin anlattığın șekilde ise direk para hesabına geliyor senin eger onaylamaz ise 3 gün sonunda yine para sana geliyor yani cok beklemiyosun 3 gün civari ama garanti oluyor ișin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Getin açılımı güvenli e ticaret sen getli ilan actiginda sahibinden belirli bir komisyon kesiyor fakat fazla degil adama dersin atiyom 500 TL lik urune 25 TL felan kesiyor 525den koyarsin bisiy olmaz. Herneyse adam isterse kredi kartiyla alıyor bu getli ilanindan parayi odeyerek ama para direk sana ulașmıyor sahibinden tutuyor parayi kargo adama ulastiktan sonra 3 gün süresi var adamin onaylarsa eger ürün senin anlattığın șekilde ise direk para hesabına geliyor senin eger onaylamaz ise 3 gün sonunda yine para sana geliyor yani cok beklemiyosun 3 gün civari ama garanti oluyor ișin
Detaya burdan ulasabilirsin

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Getin açılımı güvenli e ticaret sen getli ilan actiginda sahibinden belirli bir komisyon kesiyor fakat fazla degil adama dersin atiyom 500 TL lik urune 25 TL felan kesiyor 525den koyarsin bisiy olmaz. Herneyse adam isterse kredi kartiyla alıyor bu getli ilanindan parayi odeyerek ama para direk sana ulașmıyor sahibinden tutuyor parayi kargo adama ulastiktan sonra 3 gün süresi var adamin onaylarsa eger ürün senin anlattığın șekilde ise direk para hesabına geliyor senin eger onaylamaz ise 3 gün sonunda yine para sana geliyor yani cok beklemiyosun 3 gün civari ama garanti oluyor ișin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Detaya burdan ulasabilirsin
Tamamdır eğer kargo isteyen biri olursa getden yaparım güvenli olur direk elime ulaşmasına gerek yok teşekkür ederim dostum😊

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,859
Üyeler
160,895
Son üye
eceve
Top Bottom