DOGANALPASLAN 80+ Gold Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 7,990 En İyi Cevap 10 20 Mart 2021 #14 Dolandırıcı olmadığından emin ol ve al.
Excator23cm 80+ Gold Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 6,110 20 Mart 2021 #15 Yapılır bence rx570 sıcaklığı bayağı bir fazlaymış geldiğinde uv yaparsın biter.
T Teknopilot 80+ Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 19 Dahası Reaksiyon skoru 2 İsim Rıdvan Hazinedar 20 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 MENGELE88 yazmış: Console pleb'i değilsen yapılcak takas değil Devamı için tıklayın... Değilim de oynamak istediğim oyunlar var konsolda hevesimi alır satarım diye düşündüm Mesaj otomatik birleştirildi: 20 Mart 2021 Yasin Koçak yazmış: Yapılır bence rx570 sıcaklığı bayağı bir fazlaymış geldiğinde uv yaparsın biter. Devamı için tıklayın... UV nedir Mesaj otomatik birleştirildi: 20 Mart 2021 DOGANALPASLAN yazmış: Dolandırıcı olmadığından emin ol ve al. Devamı için tıklayın... Rx 570 belli testi falan video çekip yaptı konsol da da video isteyeceğim aslında aklım da şey var bir PS bayiine götürüp test ettirmek ama sıkmak istemiyorum adamı karlı gibi çünkü caymasin adam
MENGELE88 yazmış: Console pleb'i değilsen yapılcak takas değil Devamı için tıklayın... Değilim de oynamak istediğim oyunlar var konsolda hevesimi alır satarım diye düşündüm Mesaj otomatik birleştirildi: 20 Mart 2021 Yasin Koçak yazmış: Yapılır bence rx570 sıcaklığı bayağı bir fazlaymış geldiğinde uv yaparsın biter. Devamı için tıklayın... UV nedir Mesaj otomatik birleştirildi: 20 Mart 2021 DOGANALPASLAN yazmış: Dolandırıcı olmadığından emin ol ve al. Devamı için tıklayın... Rx 570 belli testi falan video çekip yaptı konsol da da video isteyeceğim aslında aklım da şey var bir PS bayiine götürüp test ettirmek ama sıkmak istemiyorum adamı karlı gibi çünkü caymasin adam