Lazım diye biliyorum evet bende küçükken oynamıştımArkadaşlar merhaba, şimdi bız arkadaşlarla LFS girmek istiyoruz serbest modda ve araba moduyla pist modu kurmak istiyoruz bu mumkun mudur?
Yani LFS kilidi lazim mi (s1, S2, S3)
Peki onun için S3 mü gerekiyor?Lazım diye biliyorum evet bende küçükken oynamıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Online moda girmek için hesap filan istiyor onuda unlocker gibi birşeyle açıyordun
Araba modu derken XFG ya da XRG'nin yerine .vob ve .dds atmaktan mı bahsediyorsunuz? Öyleyse bir şey gerekmiyor. Pistten kastınız layout yapmak ya da oynamak ise yine gerekmiyor. Tabii piste bağlı.Peki onun için S3 mü gerekiyor?
Evet, yani demek istediğim mesela oyun içine BMW modu falan eklemek istiyoruz.Araba modu derken XFG ya da XRG'nin yerine .vob ve .dds atmaktan mı bahsediyorsunuz? Öyleyse bir şey gerekmiyor. Pistten kastınız layout yapmak ya da oynamak ise yine gerekmiyor. Tabii piste bağlı.
Onu herkes kendi yapıp girmiyormuEvet, yani demek istediğim mesela oyun içine BMW modu falan eklemek istiyoruz.
İşte orasını anlamadıkOnu herkes kendi yapıp girmiyormu
418.55 TL şuanki Sterlin kuru ile. 18 Sterlin fiyatı. Oyun İngilizlerin olduğu için Sterlin ile satılıyor.İşte orasını anlamadık
Peki şuan ne kadar S3 kilidi
Baya tuzluymus fiyati418.55 TL şuanki Sterlin kuru ile. 18 Sterlin fiyatı. Oyun İngilizlerin olduğu için Sterlin ile satılıyor.
S3'ün fiyatı bu. S2 ve S1'in fiyatına lfs.net adresinden bakabilirsiniz.Baya tuzluymus fiyati![]()
Knk ben unlockerla açmıştım 400 lira ne 2000 yılında çıkmış oyun YouTubedan bakarsan bulursunBaya tuzluymus fiyati![]()
YouTubeda tonlarca video var hocam dds-vob atıyorsun oyun dosyalarına araba yaması nasıl yapılır yazarsan çıkar bende egsoz tweak jant lazy filan her şey vardı zevkli oyunİşte orasını anlamadık
Peki şuan ne kadar S3 kilidi
Bende yaptım hocam dün baya güzel oldu fakat tweak yaparken hata verdi sürüm desteklemiyor diye şuan 0.7d kullanıyorum.Knk ben unlockerla açmıştım 400 lira ne 2000 yılında çıkmış oyun YouTubedan bakarsan bulursun
YouTubeda tonlarca video var hocam dds-vob atıyorsun oyun dosyalarına araba yaması nasıl yapılır yazarsan çıkar bende egsoz tweak jant lazy filan her şey vardı zevkli oyun
Bendede verdi geçen gün yükledim uğraşmadım hiçBende yaptım hocam dün baya güzel oldu fakat tweak yaparken hata verdi sürüm desteklemiyor diye şuan 0.7d kullanıyorum.