Öğrenen_biri
80+ Bronze
- Bütçe
- 4000
Son düzenleme:
*Hocam alternatif olarak asusun VG249QL3A modeline de bakabilirsiniz. Pivot özelliği de mevcut.
bu monitör standı farklı asansör, 90derece dik döndürme,30 derece sağ sola çevirme desteği yok. sadece 5 ila 20 derece arası panel eğimi varTrendyol'da 4.1k ya düşmüş
MSI G244f E2 23.8 Inç 180 Hz 1ms Full Hd Adaptive-sync Rapid Ips Gaming Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
MSI G244f E2 23.8 Inç 180 Hz 1ms Full Hd Adaptive-sync Rapid Ips Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comMesaj otomatik birleştirildi:
Haftaya pazar akşamına kadar sürem var.
iki monitör de aldım elimde var
bana kalırsa lg al msi hdr desteği olmadı için yazılar net olmuyor
lg ise 30 derece sağ-sola döndürme yok
(msi 4k, lg de 4k aldım)
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu monitör farklı asansör, 90derece dik döndürme,30 derece sağ sola çevirme desteği yok.
Şimdi farkettim f olanın linkini koymuşum pf olanda dikeylik oluyordu.(msi 4k, lg de 4k aldım)
bu monitör standı farklı asansör, 90derece dik döndürme,30 derece sağ sola çevirme desteği yok.
bu benim kontrol ettiğim gölgelenme testi fastest yani sona aldığımda beyazlık oluyor ikisindede ama orta fast modunda video da gibi temizSağa-sola önemli değil. Dikey kullanıcam ve yukarı-asağı ufak ayarlama yaparım. Yan ekran olacak.
Şimdi farkettim f olanın linkini koymuşum pf olanda dikeylik oluyordu.
masan büyükse lg seç değilse msi seçÇok teşekkürler. Kısaca LG seç diyorsun