Neler Yeni

LG 24” UltraGear 24GS65F-B vs MSI MAG 256F

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Ben MSI seçerdim başka modelini kullanıyorum ve memnunum

Fantastiktürk

80+ Bronze
İkisinin de testi yok ama ikisi arasından MAG 256F her türlü. GS65F eski modelin yenilenmiş görünümü. Bir değişiklik yok. Düz sRGB monitör. %100 sRGB laptop panellerinden görüntü kalitesi olarak daha kötü olacaktır. MAG 256F ise geniş gamut bir model. Hız testlerine bakmaya çok gerek yok. Bu segmentte normal kullanıcıyı rahatsız edici düzeyde ghostinge sahip bir IPS görmedim daha.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yusuf Arda Karatay
Pivotsuz lg kullanıyorum, renkleri boyutu akıcılığı olarak memnunm

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
İsrafil can
İkisinin de testi yok ama MAG256F her türlü. GS65F eski modelin yenilenmiş görünümü. Bir değişiklik yok. Düz sRGB monitör. %100 sRGB laptop panellerinden görüntü kalitesi olarak daha kötü olacaktır. MAG 256F ise geniş gamut bir model. Hız testlerine bakmaya çok gerek yok. Bu segmentte normal kullanıcıyı rahatsız edici düzeyde ghostinge sahip bir IPS görmedim daha.
lg kullanıyorum görüntü kalitesi iyi bayağı

Fantastiktürk

80+ Bronze
lg kullanıyorum görüntü kalitesi iyi bayağı
Neye göre iyi? Gözünüzde colorimeter, ağzınızda tepki süresi ölçüm cihazıyla mı geziyorsunuz?

Üzgünüm ama sizin almış olmanız iyi yapmıyor. Yanlış yönlendirmeyin. Dümdüz 180Hz IPS bir monitör. Hiçbir özelliği yok. Geniş gamut bile değil.

Son düzenleme:

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
İsrafil can
Bıktım şu yorumlardan. Neye göre iyi arkadaşım? Gözünüzde colorimeter, ağzınızda tepki süresi ölçüm cihazıyla mı geziyorsunuz?

Üzgünüm ama sizin almış olmanız iyi yapmıyor. Yanlış yönlendirmeyin. Dümdüz 180Hz IPS bir monitör. Hiçbir özelliği yok. Geniş gamut bile değil.
sen ağzında ölçüylemi geziyorsun

Fantastiktürk

80+ Bronze
sen ağzında ölçüylemi geziyorsun
Evet. Ölçülerimi atayım mı?
Bu cihazların parasından haberin var mı senin? Dünya'da yapan sayılı kanal varken bende olacak hali yok. Yapanlardan testlerine bakıyoruz elbette. Testlere bir bak bakayım. Ben bütün ön bilgilere ve yüzlerce inceleme deneyimine, yıllık fiyat geçmişine sahip olarak bu testleri izliyor; TR fiyatına göre diğer ürünlerle karşılaştırıyor ve Türkçe'ye çevirip kendi açıklamalarımla ve mantığıyla anlatıyorum.

Top Bottom