İkisinin de testi yok ama ikisi arasından MAG 256F her türlü. GS65F eski modelin yenilenmiş görünümü. Bir değişiklik yok. Düz sRGB monitör. %100 sRGB laptop panellerinden görüntü kalitesi olarak daha kötü olacaktır. MAG 256F ise geniş gamut bir model. Hız testlerine bakmaya çok gerek yok. Bu segmentte normal kullanıcıyı rahatsız edici düzeyde ghostinge sahip bir IPS görmedim daha.
İkisinin de testi yok ama MAG256F her türlü. GS65F eski modelin yenilenmiş görünümü. Bir değişiklik yok. Düz sRGB monitör. %100 sRGB laptop panellerinden görüntü kalitesi olarak daha kötü olacaktır. MAG 256F ise geniş gamut bir model. Hız testlerine bakmaya çok gerek yok. Bu segmentte normal kullanıcıyı rahatsız edici düzeyde ghostinge sahip bir IPS görmedim daha.
The Gigabyte M27Q X is a mid-range 1440p gaming monitor. It's a higher-end model than both the Gigabyte M27Q (rev. 2.0) and the Gigabyte M27Q P with a higher 240...
www.rtings.com
Bu cihazların parasından haberin var mı senin? Dünya'da yapan sayılı kanal varken bende olacak hali yok. Yapanlardan testlerine bakıyoruz elbette. Testlere bir bak bakayım. Ben bütün ön bilgilere ve yüzlerce inceleme deneyimine, yıllık fiyat geçmişine sahip olarak bu testleri izliyor; TR fiyatına göre diğer ürünlerle karşılaştırıyor ve Türkçe'ye çevirip kendi açıklamalarımla ve mantığıyla anlatıyorum.