Neler Yeni

🔥İndirim LG 24GL650-B 24" TN 144Hz 1.399TL

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben yazdığım yorumda ölü piksel çıktı almayın diye bir şey mi demişim ? biz bilmiyor muyuz şans işi olduğunu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen ne diyorsun aga ya ne alakası var benim yorumumla senin yaptığın açıklamanın ?
Sen neden ips yerine tn öneriyorsun?
Sana bir tane ölü pixel geldiği ve monitörün tn panel olduğu için bunun panelle alakalı olduğunu düşünüyorsun o yüzden tn öneriyorsun çok alakası var

Son düzenleme:

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Aras Şimşek
Sen neden ips yerine tn öneriyorsun?
Sana bir tane ölü pixel geldiği ve monitörün tn panel olduğu için bunun panelle alakalı olduğunu düşünüyorsun işte çok alakası var
Dostum şaka mısın senh IPS yerine TN Panel alın diye bir şey demedim postu açan arkadaş bazı sitelerde IPS bazı sitelerde TN diyor bu ekran için bende MD-2 ile aldım monitörü kullanıyorum 1 adet ölü piksel çıktı ancak tavsiye ederim ekran IPS değil TN diyorum anladın mı ? daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dostum şaka mısın senh IPS yerine TN Panel alın diye bir şey demedim postu açan arkadaş bazı sitelerde IPS bazı sitelerde TN diyor bu ekran için bende MD-2 ile aldım monitörü kullanıyorum 1 adet ölü piksel çıktı ancak tavsiye ederim ekran IPS değil TN diyorum anladın mı ? daha nasıl anlatabilirim bilmiyorum
Yaptığınız konuşmada anlatım bozukluğu var o yüzden yanlış anlaşılması gayet normal, bu durumda kimse kimseye suç atamaz. Yorumunuzu daha anlaşılır bir Türkçe ile yazmanızı öneririm.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
40 yıl düşünsem yazdıklarından şunu çıkartamazdım

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Aras Şimşek
Yaptığınız konuşmada anlatım bozukluğu var o yüzden yanlış anlaşılması gayet normal, bu durumda kimse kimseye suç atamaz. Yorumunuzu daha anlaşılır bir Türkçe ile yazmanızı öneririm.
MD-2 ile gelen monitör bende kullanıyorum bayadır 1 adet ölü piksel çıkmıştı ancak rahatsız edecek boyutta değil onun için hiç ellemedim IPS değil TN panel tavsiye ederim. Bu yorumda IPS Almayın TN Alın veyahut kalitesiz bir panel ölü piksel çıktı gibi bir yorum çıkarabiliyorsak bence anlatım bozukluğundan daha önemli sorunlar var diye düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

40 yıl düşünsem yazdıklarından şunu çıkartamazdım
Peki derdimizi anlattığımı düşünüyorum uzatmayalım arkadaşlar teşekkürler yorumlarınız için.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
MD-2 ile gelen monitör bende kullanıyorum bayadır 1 adet ölü piksel çıkmıştı ancak rahatsız edecek boyutta değil onun için hiç ellemedim IPS değil TN panel tavsiye ederim. Bu yorumda IPS Almayın TN Alın veyahut kalitesiz bir panel ölü piksel çıktı gibi bir yorum çıkarabiliyorsak bence anlatım bozukluğundan daha önemli sorunlar var diye düşünüyorum.
IPS değil TN panel tavsederim demeniz %90 olarak "IPS almayın TN alın" demekle aynıdır. Bunu forumdaki üyeler sorun bakalım neler diyorlar. Önce insanlara ne demek istediğinizi anlatmanız gerekmektedir aksi takdirde hayatınızda iletişimlerinizden ciddi manada sorun yaşarsınız.

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Aras Şimşek
IPS değil TN panel tavsederim demeniz %90 olarak "IPS almayın TN alın" demekle aynıdır. Bunu forumdaki üyeler sorun bakalım neler diyorlar. Önce insanlara ne demek istediğinizi anlatmanız gerekmektedir aksi takdirde hayatınızda iletişimlerinizden ciddi manada sorun yaşarsınız.
Peki.

Top Bottom