Neler Yeni

Lg 24gn600 de yaşadığım problem acil çözüm lazım

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
valla napcagımı bilemiyorum monitor mü sıkıntılı ekran kartında mı bişey var çok sıkıldım bu durumdan
mönitor ayarlarındakı kısımda sorun yok diğerlerini bılemıyorum gpu drıvlerını guncelle olmazsa temız kurulum yapabılrısın

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Herhangi bir sıkıntı görünmüyor, bende 24GN600 kullanıyorum bendede öyle.

mswn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Yağız
mönitor ayarlarındakı kısımda sorun yok diğerlerini bılemıyorum gpu drıvlerını guncelle olmazsa temız kurulum yapabılrısın
Çaban için teşekkür ederim. adamsın

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ
  • Beğen
Reaksiyonlar: mswn

mswn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Yağız

utronia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Bora Can Baysal
Kanka o pürüzler senin performans moduna çekmenle alakalı olabilir;
1660927087241.png

mswn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Yağız

Adriatique

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Windows arama kısmına Cleartype yazıp size en iyi görünen metin örneklerine tıklayıp ayarlamayı tamamlayın.
Monitörün üstünde bulunan tuşlara basarak açılan OSD menüsünden keskinleştirme ayarını açtıysanız veya ekran kartı yazılımından keskinleştirme ayarını açtıysanız kapatın.
İşe yaramadıysa daha yüksek piksel yoğunluğuna sahip monitör almanız gerekiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Sefa ACAR
Arkadaşlar son gelen windows güncellemesinden sonra benim de başıma geldi,tüm oyunlarda sanki antialiasing çalışmıyor gibi kenarlar cok tırtıklı pürüzlü ve rahatsız ediyor normal forumlarda falan yazı okurken gözlerim yanıyor berbat bir sorun ddu ile ekran kartı driverımı kaldırıp yeniden kurdum pcyi sıfırladım ancak sorunum düzelmedi.Yabancı kaynaklara baktığım zaman da bu sorunu yaşayan büyük bir kesim var ve çözümünü bulan olmamış henüz.

mswn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Yağız
Arkadaşlar son gelen windows güncellemesinden sonra benim de başıma geldi,tüm oyunlarda sanki antialiasing çalışmıyor gibi kenarlar cok tırtıklı pürüzlü ve rahatsız ediyor normal forumlarda falan yazı okurken gözlerim yanıyor berbat bir sorun ddu ile ekran kartı driverımı kaldırıp yeniden kurdum pcyi sıfırladım ancak sorunum düzelmedi.Yabancı kaynaklara baktığım zaman da bu sorunu yaşayan büyük bir kesim var ve çözümünü bulan olmamış henüz.
Ve yazilardada bi kalitesizlik var değil mi masaüstü simgelerinde felan çok sinir bozucu

Aliyılmaz

80+ Bronze
dostum bende aynı monitörrü kullanıyorum denetim masasıda kalitede ve bendede öyle monitöründe bi sıkıntı yok fazla abartıyosun galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,836
Üyeler
168,203
Son üye
weadsy
Top Bottom