Neler Yeni

❌İndirim Bitti! LG 24GN650 23.8" 1ms Full HD Freesync Pivot Oyuncu Monitörü 2749 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Samet
Son düzenleme:

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
Burada daha ucuz hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burada daha ucuz hocam
Model farklıymış

Burada daha ucuz hocam

Model farklıymış
Biri ...650b diğeri ..600b aralarında ne fark var bilmiyorum ama alıcaklar araştırr

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Samet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Burada daha ucuz hocam

Model farklıymış

Biri ...650b diğeri ..600b aralarında ne fark var bilmiyorum ama alıcaklar araştırr
İlk göze çarpan pivot özelliği, detayına bakar arkadaşlar dün gaming gecesinde de bu fiyattan girmişti.

Son düzenleme:

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
OZAN TANKUŞ
gn 650-b var. Tanıtımını aldığım zaman yapmıştım burada form açmıştım. Cihaz genel performans olarak çok iyi. ben 1500 lira gibi bi fiyata aldım 3-4 ay once.belkı daha da yakın olabilir. cihazda ips glow var. Muhtemelen sizde de çıkacaktır. İlk başta çok ciddi değildi ama sonradan monitöre Gram dokunmasam bile kendi kendine sağdan soldan arttı. Bu sadece atıyorum film izlerken çok karanlık sahnelerde oluyor (gözüküyor) gözünüzü rahatsız ediyormu diye sorarsanız hayır. Ben full parlaklık kullanmıyorum. Full parlaklık kullanmadıgım ıcın de ips glow fazla göze çarpmıyor. Bu sorun varmı var. onun haricinde AUX çıkışı var. kulaklığı bağlayınca cızırtılı ses geliyor. ya benim monitör arızalı,Yada hdmı'dan aldığı ses (yani ekran kartından iletilen) sorunlu. HDMI'lı monıtorlere baglayınca ses normal ama bu monıtorun aux'una takınca ses bozuk geliyor. Onun haricinde tepkimesi vs eski 75hz monitörüme göre çok iyi.

Top Bottom