Neler Yeni

LG 24MK400h-1ms nasıldır

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Berk kartal
Bütçe
2500
Arkadaşlar merhaba bu monitör nasıldır sizce Max bütçe en fazla bu kadar çıkabildim internetten sipariş verip ürün almak istemiyorum elden alabileceklerim arasında önrebileceğiniz başka bir monitör varsa fikirlerinizi bekliyorum.

Hasan344

80+ Gold
Arkadaşlar merhaba bu monitör nasıldır sizce Max bütçe en fazla bu kadar çıkabildim internetten sipariş verip ürün almak istemiyorum elden alabileceklerim arasında önrebileceğiniz başka bir monitör varsa fikirlerinizi bekliyorum.
Güzel monitordur zamanında kullandım ama ben olsam bu bütçede 2. Elden 144hz falan bakardım.

Bugra5211

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Buğra Çorbacı
Hocam o fiyat aralığında en iyisi o. Yalnız uzun zamandır monitor bakmıyordum. Daha 2 3 ay öncesinde kat kat daha guzel monitorler bulunabiliyordu 2500 tl ye. Ekonomi ne hale geldi ya😥

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Berk kartal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam o fiyat aralığında en iyisi o. Yalnız uzun zamandır monitor bakmıyordum. Daha 2 3 ay öncesinde kat kat daha guzel monitorler bulunabiliyordu 2500 TL ye. Ekonomi ne hale geldi ya😥
Çok haklısın 🥲
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güzel monitordur zamanında kullandım ama ben olsam bu bütçede 2. Elden 144hz falan bakardım.
2.ellere güvenim kalmadı en son aldığım monitör de 2.el di ekran patladı hiç açılmıyor😊

Hasan344

80+ Gold
Birde bu monitörü kullandım 2 yıl önce sıfır 500 TL'ye almıştım.😃😃

Top Bottom