Şuan alınır mı? Daha f/p bir şey var mı?
teşekkür ederim LG'nın parlaklığı daha yüksek ama MSI daha güzel gözüküyor.![]()
MSI Optix MAG274QRF 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Optix MAG274QRF 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! MSI Optix MAG274QRF 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
ekran kartı yazılımından parlaklığı kısıp arttırabiliyorsunuz.teşekkür ederim LG'nın parlaklığı daha yüksek ama MSI daha güzel gözüküyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Atlas Savaş sizce hangisi?
Teşekkürlerekran kartı yazılımından parlaklığı kısıp arttırabiliyorsunuz.
Hcoam LG pişman eder mi ya MSI 550 lira daha pahalı? ALSABİLİŞİM kendi sitesinde deforme kutulu satıyor diye daha ucuzmuş.İkisi de çok iyi monitördür ama msi olanın bende yeri bir başka
Pişman edecek bir model değil renkleri çok canlı en gelişmiş HDRlardan birini barındırıyor. Freesync, freesync premium, gsync, anti glare, hdr10, black stabilizer, flicker free kısacası ne buldularsa koymuşlar bu monitöre. Tek eksiği pivotu olmaması pivot bana göre önemli bi özellik sağa sola geçtiğimde çevirebilmeyi istediğim gibi ayarlamayı seviyorum bundan dolayı msi'ı tercih ederimHcoam LG pişman eder mi ya MSI 550 lira daha pahalı? ALSABİLİŞİM kendi sitesinde deforme kutulu satıyor diye daha ucuzmuş.
Alabilişim daha önce duymadım oradan almanızı tavsiye etmemHcoam LG pişman eder mi ya MSI 550 lira daha pahalı? ALSABİLİŞİM kendi sitesinde deforme kutulu satıyor diye daha ucuzmuş.
Zam gelecek diye korkuyorum zaten dolar yavaştan artmaya başladıPişman edecek bir model değil renkleri çok canlı en gelişmiş HDRlardan birini barındırıyor. Freesync, freesync premium, gsync, anti glare, hdr10, black stabilizer, flicker free kısacası ne buldularsa koymuşlar bu monitöre. Tek eksiği pivotu olmaması pivot bana göre önemli bi özellik sağa sola geçtiğimde çevirebilmeyi istediğim gibi ayarlamayı seviyorum bundan dolayı msi'ı tercih ederim
Alabilişim daha önce duymadım oradan almanızı tavsiye etmem
Aceleniz yoksa indirim bekleyebilirsiniz
Hayırlı olsun şimdidenZam gelecek diye korkuyorum zaten dolar yavaştan artmaya başladı. Pişman etmeyecekse LG alayım o zaman.Pivot benim için sorun değil
teşekkürler siz kullanıyor musunuzHayırlı olsun şimdiden
Kısa süre lg 24gn600 b kullandım güzeldi ama sonra Asus vg279q1r a geçtimteşekkürler siz kullanıyor musunuz
Hayırlı olsun o zaman. İlerde pivot hale getirmek veya alandan tasarruf etmek isterseniz böyle bir şey alabilirsinizZam gelecek diye korkuyorum zaten dolar yavaştan artmaya başladı. Pişman etmeyecekse LG alayım o zaman.Pivot benim için sorun değil