Bu monitörde ışık sızmasının çok olduğu söyleniyor. Kullandınız mı acabaLg 27GN800-B, bu ekran kartına 2k monitör yakışır.
Kullanmadım ama çok önerilen bir monitör, ışık sızması var mı sorusunun cevabını @Mert Özkaya benden iyi bilir.Bu monitörde ışık sızmasının çok olduğu söyleniyor. Kullandınız mı acaba
FPS agirlikli oynuyorum genellikle ancak 1080p olması kafamı karıştırıyor. İkisininde fiyatları yakın olunca emin olamadım 2070 süperi 1080p ile 5-6 sene kullanabilir miyim ki acabaÇoğunlukla hikaye oyunu oynuyorsanız 27GN800-B, çoğunlukla fps oyunu oynuyorsanız 27GN750-B.
Işık sızması çoğu IPS panel de var. Ne kadar olduğu önemli.Bu monitörde ışık sızmasının çok olduğu söyleniyor. Kullandınız mı acaba
Fps oyunları genellikle 1080p oynanıyor.FPS agirlikli oynuyorum genellikle ancak 1080p olması kafamı karıştırıyor. İkisininde fiyatları yakın olunca emin olamadım 2070 süperi 1080p ile 5-6 sene kullanabilir miyim ki acaba
Işık sızması çoğu IPS panel de var. Ne kadar olduğu önemli.
Ne kadar az olursa o kadar iyi. Yorumlarda sadece siyah ekranda gözüktüğü için rahatsız etmediğini yazmışlar. Yine de karar sizin.
Asus Tuf VG249Q kullanıyorum bende de var. Rahatsız etmediği için iade etmedim. Dediğim gibi oynadığınız oyun tarzına göre seçiminizi yapın.LG 27GN750-B vs LG 27GN800-B Side-by-Side Monitor Comparison
Compare the LG 27GN750-B and LG 27GN800-B monitorswww.rtings.com
Burada ikisinin karşılaştırması var 1080p olanın neredeyse hiç yok ancak diğer tarafta da 2k çözünürlük var geleceğe yönelik olarak araştırdıkça daha da kararsızlaşıyorum.
1080p olan daha uygun gibi ancak 27 inç de çok rahatsız eder mi bilemedim. Birde monitör (6bit + frc) 8bit bu da sorun olur mu 2k olan (8bit +frc ) 10 bitAsus Tuf VG249Q kullanıyorum bende de var. Rahatsız etmediği için iade etmedim. Dediğim gibi oynadığınız oyun tarzına göre seçiminizi yapın.