LG Ultragear 27GQ50F-B 27" 1ms 165Hz (Hdmı+Display) Amd Freesync Premium Va Panel
Vs
Aoc 27 inc 2 k va olan modelimi arasında 800 TL fark var hangisi tavsiye edersiniz
VA sorun degil benim için
Normalde kac TL AOC peki bilgin varmı
5 bin indirimli fiyatı mi o zaman lg iptal edeyim aoc vereyimDiğer alışveriş sitelerinde 7k dan başlıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
7k ya daha iyi seçenekler mevcut tabii ki ama 5k bence gayet cazip bu ürüne
Beyler link verin bende bakım monitör alamadım hala kararsızım bı bakım teşekkürler5 bin indirimli fiyatı mi o zaman lg iptal edeyim aoc vereyim
Beyler link verin bende bakım monitör alamadım hala kararsızım bı bakım teşekkürler
Wievsonic in IPS olanı var onu mu ? almak mantikli bunu mu ? Bu vaAOC 27" Q27G2E/BK 155Hz 1ms HDMI DP Freesync Premium Adaptive Sync QHD VA Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 27" Q27G2E/BK 155Hz 1ms HDMI DP Freesync Premium Adaptive Sync QHD VA Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile Q27G2E/BK ITOPYA'dawww.itopya.com
IPS va arasında kaldimDostum valla lg yi sipariş vermiştim iptal ettim bunu verdim şimdi AOC saglam marka
Kanka bende ama va bı tık daha cansız ve sorunlar olabilio bilmiyorum bende kararsızımIPS va arasında kaldim