LG 49NANO866 yenileme hızı değerleri

11we

80+
Reaksiyon skoru
5
Merhabalar, PS5 için 4k HDMI 2.1 girişli televizyon arıyorum ve internetten 2.1 destekli televizyonlara bakarken uygun fiyatlı olarak bu modeli buldum. İnternette gerçek yenileme hızı 100/120 fps yazıyor fakat Trendyol soru ve cevap bölümüne baktığımda mağaza televizyonun 60Hz olduğunu yazmış. Pek televizyondan anlamıyorum acaba bilen birisi yardımcı olabilir mi?

60Hz diye biliyorum. Ki bir mönitor 4K ise 120Hz olmayacaktır. Mantıksız bir şeçim.

Merhabalar, PS5 için 4k HDMI 2.1 girişli televizyon arıyorum ve internetten 2.1 destekli televizyonlara bakarken uygun fiyatlı olarak bu modeli buldum. İnternette gerçek yenileme hızı 100/120 fps yazıyor fakat Trendyol soru ve cevap bölümüne baktığımda mağaza televizyonun 60Hz olduğunu yazmış. Pek televizyondan anlamıyorum acaba bilen birisi yardımcı olabilir mi?
Bahsettiğiniz TV bu ise;

Televizyonlar 50-60 Hz olur ama bu televizyonun oyun modu varmış ve orada "değişken yenileme hızı" yazıyor. Belki dediğiniz gibi 120 Hz olabiliyordur ama LG'nin kendisi bile belirtmemiş.

Tv lerde gerçek 59Hz dir.
Oyun modu yani hdmi ile pc ps5 tarzı konsollar taktığınızda Markadan markaya değişen teknolojiler vardır.
Arçelikte ise bu
Video Perfection Engine teknolojisine sahip Arçelik televizyonlar en hareketli sahnelerde bile pürüzsüz bir akıcılık sunar. Özel olarak geliştirilmiş algoritmasıyla hareketi analiz eden bu özellik sayesinde hareketli görüntülerde yaşanan atlama ya da netlik kaybı gibi sorunlar ortadan kalkar.

Dediğiniz gibi ben de 60Hz düşündüm fakat internette olan videolarda 120 fps oynattığı için bu televizyonu almak istedim. Örnek olarak bir link burakıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,839
Üyeler
184,507
Son üye
osekant
Geri