Neler Yeni

LG EKRANDA ÖLÜ PİKSEL MD-2 SİSTEM

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
577
İsim
Aras Şimşek
Sistemi İlk Açdığımda Olu Piksel Yokdu Ama 30 Dakıka Filan Geçdi Gozume Beyaz Ekranda Uste Kucuk Mavi Nokta Çarptı Sonradan Yapdıgım Teste Olu Piksel Oldugunu Fark ettim

1. Ben Parlaklık Aylarlarıyla Ekranın Özellikleriyele Filan Oynadım Fps Mod Filan Vardı Onlara Geçirdim Acaba Onları Denerken Oluşmuş Olabilir mi İlk Açdığımda bir şey yoktu

2. İtopya Değişim Yapar mı Bu Durumda Her Türlü Haklı Durumdayım

3. Sonradan Büyücek bir şey galiba

4. lg 5 olunca degısım yapıyormuş ekran garantısı 3 yıl hadı 4. yılda 5 oldu pıksel sayısı çok saçma bi durum

5. tüketici haklarına verin diyen arkadaşlar olucak ama o işlem çook çook uzun bir şey ve pandemi surecınde 2x uzun surecek bır ıslem oldugu ıcın oda ımkansız duruma gelıyor

Sonuç Olarak Ben bu Durumda Ne Yapmalıyım İtopya Yardımcı Olurmu Benim Yerimde Olsanız Ne Yapardınız ?

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Bildiğim kadarıyla gerçekleşir.

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Sistemi İlk Açdığımda Olu Piksel Yokdu Ama 30 Dakıka Filan Geçdi Gozume Beyaz Ekranda Uste Kucuk Mavi Nokta Çarptı Sonradan Yapdıgım Teste Olu Piksel Oldugunu Fark ettim

1. Ben Parlaklık Aylarlarıyla Ekranın Özellikleriyele Filan Oynadım Fps Mod Filan Vardı Onlara Geçirdim Acaba Onları Denerken Oluşmuş Olabilir mi İlk Açdığımda bir şey yoktu

2. İtopya Değişim Yapar mı Bu Durumda Her Türlü Haklı Durumdayım

3. Sonradan Büyücek bir şey galiba

4. lg 5 olunca degısım yapıyormuş ekran garantısı 3 yıl hadı 4. yılda 5 oldu pıksel sayısı çok saçma bi durum

5. tüketici haklarına verin diyen arkadaşlar olucak ama o işlem çook çook uzun bir şey ve pandemi surecınde 2x uzun surecek bır ıslem oldugu ıcın oda ımkansız duruma gelıyor

Sonuç Olarak Ben bu Durumda Ne Yapmalıyım İtopya Yardımcı Olurmu Benim Yerimde Olsanız Ne Yapardınız ?
Yarın müşteri hizmetlerini çalışma saatlerinde arayıp bilgi edinin. Olmazsa garantiye gönderin. Hiç bir sonuç çıkmaz ise @Abdullah Hacıgül ile iletişime geçin belki o yardımcı olabilir.

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
577
İsim
Aras Şimşek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bildiğim kadarıyla gerçekleşir.
hocam acık konusucam su durumda dursa hıc bır sorun yok ama durmucagını bıldıgım ıcın olu pıkselın o yuzden degısım ıstıcegım su durumda goze carpan bır sey yok ama durmaz dıyorlar olu pıksel o yuzden
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yarın müşteri hizmetlerini çalışma saatlerinde arayıp bilgi edinin. Olmazsa garantiye gönderin. Hiç bir sonuç çıkmaz ise @Abdullah Hacıgül ile iletişime geçin belki o yardımcı olabilir.
aklıma takılan soru ılk 30 40 dakıka yoktu sonradan cıkdı saka gıbı ya

simo0275

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
ismail aydilek
knk eğer testlerin sonucu monitörünün arızalı olduğunu düşünüyosan değişim yapacaklardır

T.P.G.

80+ Titanium
hocam acık konusucam su durumda dursa hıc bır sorun yok ama durmucagını bıldıgım ıcın olu pıkselın o yuzden degısım ıstıcegım su durumda goze carpan bır sey yok ama durmaz dıyorlar olu pıksel o yuzden
Durmaz, bende vardı 1 tane laptopta. Zamanla yayıldı nerden baksan abartısız 60 70 tane oldu aynı bölgede.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538

aklıma takılan soru ılk 30 40 dakıka yoktu sonradan cıkdı saka gıbı ya
Dostum daha bugün okudum 2 pikselle başlamış 1 ayın sonunda 9 tane ölü piksel olmuş o yüzden bekletmeden iade et.

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
577
İsim
Aras Şimşek
Durmaz, bende vardı 1 tane laptopta. Zamanla yayıldı nerden baksan abartısız 60 70 tane oldu aynı bölgede.
yayılma suresı ne kadardı

Dostum daha bugün okudum 2 pikselle başlamış 1 ayın sonunda 9 tane ölü piksel olmuş o yüzden bekletmeden iade et.
hocam 1 dk bıle durmucam ama hadı aıde almazlarsa o zaman yıkılırım işdee

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar