Neler Yeni

LG G2 ekran sorunu

Reaksiyon skoru
36
Arkadaşlar lg g2 cihazım var telefonun ekranı kötü durumda kırık çatlaklar var ve ekranın sol tarafında siyah çizgi var sol üst köşesindede siyak lekeler ver hicbir şekilde görünmüyolar ve ara sıra dokunmatik sapıtıyor gittiğim telefoncularda ekran değişimine 200-300 tl dediler internetten 150tl ye erkran alip taktirsam kac tl isterler

Dandik birine yaptırır isen telefon kökten gidebilir. Tahminen işcilik için 40 TL alır.

kardeşim aynısı ben yaptım taktılar sony vardı ekran habire atıyordu para biriktir yeni al bence yada iyi bir yere yaptır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar lg g2 cihazım var telefonun ekranı kötü durumda kırık çatlaklar var ve ekranın sol tarafında siyah çizgi var sol üst köşesindede siyak lekeler ver hicbir şekilde görünmüyolar ve ara sıra dokunmatik sapıtıyor gittiğim telefoncularda ekran değişimine 200-300 tl dediler internetten 150tl ye erkran alip taktirsam kac tl isterler
ekran çalısmıyor

İnternetten baktıkğın çin malı olabilir ve ekranı taksanda eski performansını vermez ben s7 telefonumda yaptım aynı şeyi bir yere basıyorum başka yeri algılıyor çıkma g2 ekranı bulabilirsen daha iyi olucanığı düşünüyorum

Kendiniz de alsanız, telefoncuya da yaptırsanız, orijinali gibi olmayacaktır. Fiyat olarak pek fark olmaz. Ben kendim değiştiriyordum. Servisler bile çoğu zaman dikkat etmiyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,363
Üyeler
173,359
Son üye
alperenalppp
Geri