Arkadaşlar telefon çok ısınıyor sıcaklığı 70-80 oluyor bu telefon için normal değerlermiş sanırım işlemcisi 2.20ghz hep yüksek frekansta çalıştığından bu kadar ısınıyor sanırım işlemciyi kısatlasam max 1.80 ghz e çıkmasını sağlayabilirmiyim yani kısacası işlemciyi kısıtlarsam yada kısıtlayabilirsem ısınma azalırmı? Telefon özellikleri fotoğrafta
G2 sorunlu bir modeldi, Bendede aynı zamanda çıkan LG K10 var, artık yeni oyunlar yoruyor bu cengaverleri , Benimkide bi 40-50 derece rahat oluyor ama benim işlemci 8 çekirdekte maks 1.3 GHz.
Accu battery uygulamasını indirdim ve batarya 3000 mah ama 2500 mah kullanılabilir şarj 100 iken 10 15 dk oyun oynadıktan sonra şarj 87 ye düşüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aslında bendeki telefonun çok sıkıntısı var uzun uzun anlatmak gerekirse telefonu ilk çıktığı zaman babam aldı 2 3 sene kullandı ve sonra ablama verdi telefon çok kez düştü sol alt köşedeki ekran kırıldı ve yerinden çıktı ve turuncu bir plaka gözüküyor sanırım dokunmatik ile alakalı çünki oraya basınca dokunmatik sapıtıyor sadece basınca değil basmasamda ara sıra dokunmatik algılamıyor telefon ekranını kapatıp açınca düzeliyor daha sonra ekranın solunda düz bir çizgi var orası hiç bir şekilde gözükmüyor aynı şey sol üst köşede lekeler şeklinde var anlıycağınız çok sıkıntilı bir telefon kullanıyorum bu zamana kadar çalışmasına şükretmem lazım