Neler Yeni

LG G6 alınır mı?

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bütçeyi belirtmiştim :/
Bi aralar neredeyse 1500 TL'ye satılıyordu hocam kusura bakmayın fiyatının hala o seviye kaldığını düşünüyordum ancak uçmuş fiyat,kusura bakmayın :(.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Teknoloji şans işidir zaten ama genel olarak öyle maalesef G modeller. Bende G3 vardı 2 sene kullandım bir ara telefonda müzik dinlemek için uygulamayı bir açtım tak telefon kapandı, kapanış o kapanış bidaha selam vermedi :(
Bende G4 de olmuştu anakart yanmıştı.
İşin kötü yanı yazılım desteği sadece 1 yıl veriyor. İphone 4'ü 8 yıl kullanmıştım. Cihazlar benim elimde uzun süre dayanıyor.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
İşin kötü yanı yazılım desteği sadece 1 yıl veriyor.
LG bu yüzden telefon sektöründe tutunamadı ya işte, eskisi gibi ses getirmiyor telefonlarda LG

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Kaan
İşin kötü yanı yazılım desteği sadece 1 yıl veriyor.
Teknoloji şans işidir zaten ama genel olarak öyle maalesef G modeller. Bende G3 vardı 2 sene kullandım bir ara telefonda müzik dinlemek için uygulamayı bir açtım tak telefon kapandı, kapanış o kapanış bidaha selam vermedi :(
LG G3 telefon var tanıdığımda, çıktığından beri kullanıyor, hiç bir sıkıntı yok hala ilk günkü gibi.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Kaan
G5'den sonra bozdu G6 hariç.
G6 özellikleri çok güzel gördüm. Kamerası benim için çok iyi gözüktü. Alınmaz mı yani? 2 3 yıl götürse yeter gerisini istemiyorum. Zaten kullanmıyorum bile telefon, sadece Instagram, YouTube bir de arada dizi izliyorum

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
LG G6 kamerası çok iyi gibi gördüm, öyle değil mi?
LG kamera konusunda çok iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

G6 özellikleri çok güzel gördüm. Kamerası benim için çok iyi gözüktü. Alınmaz mı yani? 2 3 yıl götürse yeter gerisini istemiyorum. Zaten kullanmıyorum bile telefon, sadece Instagram, YouTube bir de arada dizi izliyorum
Şuan sırf kamera için alınmaz bence. Huawei ve Xiaomi de kamera konusunda başarılı onada bakabilirsin.
Belki benim telefon eskidiği için kasıyordur.

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
LG kamera konusunda çok iyi.
LG,Sony ve Nokia kamera konusunda bu firmaların eline su dökecek marka yok.Manuel mod da bu markaların telefonları çok daha iyi işler çıkarıyor.Ama hepsi yok olup gitti...Bize de sadece doygunluğa abanıp iyi kameraya sahip olduğunu söyleyen insanların ''off dehşet'' dediği balon markalar kaldı.
-
-

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
LG,Sony ve Nokia kamera konusunda bu firmaların eline su dökecek marka yok.Manuel mod da bu markaların telefonları çok daha iyi işler çıkarıyor.Ama hepsi yok olup gitti...Bize de sadece doygunluğa abanıp insanların ''off dehşet'' dediği balon markalar kaldı.
-
-
Maalesef ama LG kendi bacağına sıktı.

kaani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Kaan
Şuan benim sırf kamera için telefon almam lazım, arada Instagram YouTube takılırım diyorum. LG G6 alınır mı yani bunun için?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Şuan benim sırf kamera için telefon almam lazım, arada Instagram YouTube takılırım diyorum. LG G6 alınır mı yani bunun için?
Bu kadar ısrar edecekseniz alın. Başka bir şey diyemem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,961
Üyeler
163,418
Son üye
GurPac
Top Bottom