thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,113
geçen yıl 12 den sonra kupon yine gelmişti diye hatırlıyorum 300 TL lik kupon gelse baya iyi fiyata geliyor
Kesinlikle 27 kısmı hariç daha mantıklı. 27 isterseniz de:konu dışı reis biraz ama https://www.hepsiburada.com/gameboo...g-monitor-p-HBCV00005E070O?magaza=Hepsiburada 1 saat önce yan ekran olarak şu monitoru aldım iade edip konuda ki ürünü almak mı mantıklı? (yan ekran olcagı için ips va zart zurt çok farketmiyor benim için sadece 27inch istedigim için aldım ama arada gerçekten büyük fark var dersen iade edip bunu alayım)
evet bu.Ürün bumu bende 3199 yaziyo?: https://app.hb.biz/BJU1Wta2lZtj
iyi hoş güzel diyorsunda arada 1500 küsür lira fark var reis 3.5kya aldım ben şuan 3.8e cıkmıs sanırım günlük olarakta sürekli main ekranda iş yaptıgım için 2. ekrana az çok bakabiliyorum bu aldığım monitor sıkıntılı bir monitorse dedigin gibi çekeyim 5kligiKesinlikle 27 kısmı hariç daha mantıklı. 27 isterseniz de:
hangi kupon? deneyeyim birazdan.geçen yıl 12 den sonra kupon yine gelmişti diye hatırlıyorum 300 TL lik kupon gelse baya iyi fiyata geliyor
yarım saat önce 300 TL lik bir kupon vardı ama bitti belki 12 den sonra yine gelir, genelde 30 kasıma uzatıyorlar kampanyalarıhangi kupon? deneyeyim birazdan.
nasıl öğreniriz? kod bulursan atabilirsen sevinirim.yarım saat önce 300 TL lik bir kupon vardı ama bitti belki 12 den sonra yine gelir, genelde 30 kasıma uzatıyorlar kampanyaları
Hocam:iyi hoş güzel diyorsunda arada 1500 küsür lira fark var reis 3.5kya aldım ben şuan 3.8e cıkmıs sanırım günlük olarakta sürekli main ekranda iş yaptıgım için 2. ekrana az çok bakabiliyorum bu aldığım monitor sıkıntılı bir monitorse dedigin gibi çekeyim 5kligi
O monitörün iyi olma ihtimali yok.TR'de gerçek anlamda monitör incelemesi yapan yok -> TR markalarinın incelemesi yok -> incelemesi olmayan monitor çok büyük çoğunlukla alinmaz çünkü monitörlerde kağıt üstü değerler çoğunlukla bir şey ifade etmez (Gerçek hayatta farklıdır) ve edenlerde de genellikle ağız oyunu yapilir.
![]()