http://chng.it/kvPGL8y5Tv
İmza kampanyası başlatılmış LG mobil sektörün geri gelmesi için sizde destek verirseniz sevinirim
İmza kampanyası başlatılmış LG mobil sektörün geri gelmesi için sizde destek verirseniz sevinirim
Şu an 2500 ileride çok daha fazla olur inşallah tüm severler destek verirse Allah'ın izniyle olabilirDostum 2500 kişinin imza toplaması ile koskoca şirket tekrardan böyle bir hamle yapmaz ki.
Hiç sanmıyorum maalesef.Şu an 2500 ileride çok daha fazla olur inşallah tüm severler destek verirse Allah'ın izniyle olabilir
2 güne unutulur.Şu an 2500 ileride çok daha fazla olur inşallah tüm severler destek verirse Allah'ın izniyle olabilir
LG'nin sektörde tutunamama sebebinin çok cesur yenilikler yapmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum.LG telefonu kim sevmiş ki imza atsın?
Telefon sektöründe kötü oldukları bir gerçek. Zorlamanın anlamı yok.
İnovasyonu sevenler sever bir çok yenilik getirdi sektöreLG telefonu kim sevmiş ki imza atsın?
Belki olurHiç sanmıyorum maalesef.
Bunu söylerken yaptığı yeniliklerin başarısız, vasat olmasını da belirtmek gerekir.LG'nin sektörde tutunamama sebebinin çok cesur yenilikler yapmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Bahsettiğim şey aslında oydu zaten. Girişimleri tutmadı.Bunu söylerken yaptığı yeniliklerin başarısız, vasat olmasını da belirtmek gerekir.
Her dönemde diğer telefon markalarından kalite olarak altta kaldıkları bir gerçek. Yine iyi dayandılar.
Şuan hangi getirdiği yenilikler kullanılıyor dostum? Çoğu başarısız oldu.İnovasyonu sevenler sever bir çok yenilik getirdi sektöre
G7 ThinQ baya baya iyi bir cihazdı.LG telefonu kim sevmiş ki imza atsın?