Neler Yeni

LG TV NETFLİX SİLİNDİ

Reaksiyon skoru
26
Eskiden yüklüydü kullanmıyordum ama şuan girmek istiyorum ve yok malum sitelerden indirebiliyormuyuz veya bir yolu varmı geri getirmenin

Ekler

• IMG_20210601_165300.jpg
    IMG_20210601_165300.jpg
    4.3 MB · Hit: 194
Kendi Mağazası Olması lazım biraz kurcala bulursun

Eskiden yüklüydü kullanmıyordum ama şuan girmek istiyorum ve yok malum sitelerden indirebiliyormuyuz veya bir yolu varmı geri getirmenin
mağaza gibi bir yer vardır orda vardır veya sadece kısayol kısmından silmişsindir lg kullanmadığım için bilmiyorum ama büyük ihtimal öyledir

kendi marketinden indireceksin.

Bende de LG TV mevcut, bir anda mağazadan ve uygulamalardan kaybolmuştu. Modeline pek bakmıyorum ama kısa bir çözüm söyleyebilirim. Telefonuna Netflix indirip, telefonda Netflix üzerinden TV'ye bağlayabilirsin. Ben bu şekilde açıyorum.

Bende de LG TV mevcut, bir anda mağazadan ve uygulamalardan kaybolmuştu. Modeline pek bakmıyorum ama kısa bir çözüm söyleyebilirim. Telefonuna Netflix indirip, telefonda Netflix üzerinden TV'ye bağlayabilirsin. Ben bu şekilde açıyorum.
Öyle çok yırtılıyor görüntü

Geri