RamadaKİNG56
80+
- Reaksiyon skoru
- 26
mağaza gibi bir yer vardır orda vardır veya sadece kısayol kısmından silmişsindir lg kullanmadığım için bilmiyorum ama büyük ihtimal öyledirEskiden yüklüydü kullanmıyordum ama şuan girmek istiyorum ve yok malum sitelerden indirebiliyormuyuz veya bir yolu varmı geri getirmenin
Yok ki mağazada dakendi marketinden indireceksin.
Bende de LG TV mevcut, bir anda mağazadan ve uygulamalardan kaybolmuştu. Modeline pek bakmıyorum ama kısa bir çözüm söyleyebilirim. Telefonuna Netflix indirip, telefonda Netflix üzerinden TV'ye bağlayabilirsin. Ben bu şekilde açıyorum.Eskiden yüklüydü kullanmıyordum ama şuan girmek istiyorum ve yok malum sitelerden indirebiliyormuyuz veya bir yolu varmı geri getirmenin
Öyle çok yırtılıyor görüntüBende de LG TV mevcut, bir anda mağazadan ve uygulamalardan kaybolmuştu. Modeline pek bakmıyorum ama kısa bir çözüm söyleyebilirim. Telefonuna Netflix indirip, telefonda Netflix üzerinden TV'ye bağlayabilirsin. Ben bu şekilde açıyorum.
o zaman netflix senin modelden desteği çekmiştir. mağazadan komple kalkmıştır. ben de lg kullanıyorum webos işletim sistemi var. netflix duruyor.Yok ki mağazada da