Neler Yeni

Lg ultragear 24gs65f ayarlarda 60hz gözüküyor

xeniaq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
rafet yalçınkaya
Arkadaşlar monitör elime az önce ulaştı laptop ile bağlanıyorum. Laptop özelliklerim ryzen 5 5600H 3050ti.
Monitör ayarlarına girdiğim zaman hangi moda girersem gireyim 60hz yazıyor. Bunu nasıl arttırabilirim? Ekstra olarak "resonse time" özelliğini fast yerine faster yaptığım zaman görüntüler bozuluyor. Mesela video izlerken insanların kafalarında renk değişikliği görüntü kayması vs.
Ek olarak da normal kullanımda da çok hafif takılmalar olduğunu hissetiyorum. Bu laptop olduğu için mi özelliklerimden dolayı mı? İlk defa monitör kullanıyorum. Yapmam gereken ayarlar nelerdir?

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,106
İsim
Abdullah Aydoğdu
Faster yapma reis Fast ayarında kullan Faster birnevi overclock yapmak gibi düşün ve çoğu monitörde olumsuz etki yaratır.
DP kablosuyla bağlanıyorsan monitörden FreeSync açıp Nvidia denetim masasından G-sync aktifleştir.
60 Hz neden gözüktüğünü bilmiyorum. HDMI ile mi bağlanıyorsun DP kablosu mu?

xeniaq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
rafet yalçınkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Faster yapma reis Fast ayarında kullan Faster birnevi overclock yapmak gibi düşün ve çoğu monitörde olumsuz etki yaratır.
DP kablosuyla bağlanıyorsan monitörden FreeSync açıp Nvidia denetim masasından G-sync aktifleştir.
60 Hz neden gözüktüğünü bilmiyorum. HDMI ile mi bağlanıyorsun DP kablosu mu?
tamamdır hocam normal ayarda kullanıyorum zaten faster yapınca sapıtıyor. HDMI ile bağlanıyorum hocam laptoptan bağlanıyorum

SHETZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Egemen Altuntaş
Hocam Windows üzerinden değişmeye çalıştınız mi görüntü ayarlarından.

xeniaq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
rafet yalçınkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam selamlar konuyu halletim gibi ama hala bir kaç sorum var. Öncelike windows üzerinden ekran laptop ekranı olarak gözüküyormsu galiba o yüzden hz düsükmüs. onu monitör olarak ayarladım 59hz olarak ayarlamıs o yüzden kasmalar varmış onu düzelttim. ama simdi mesela ayarlardan ekran ayarlarına girdiğim zaman aşağıya fotoğarfını bıraktığım gibi 1.ekran seçili gibi duruyor bunun bir önemi var mı? birinci ekranım laptop.

Ekler

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    31.8 KB · Hit: 9
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,772
Üyeler
161,132
Son üye