Neler Yeni

LG UltraGear 27GR83Q-B 27" 1 ms 2K Pivot IPS 240 Hz Oyuncu Monitörü

decard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Orkun Üstünova
arkadaşlar bu monitörü almak istiyorum tüm detaylarını inceledim gayet de hoşuma gitti fakat internette ghosting değerleriyle ilgili bir bilgi bulamadım yorumlarınızı beklıyorum

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Screenshot_2024-11-24-14-57-02-758_com.android.chrome.png

Telefonda olduğum için büyük ekran atamıyorum.
Dakika 7.11'i açip büyük ekranda görebilirsiniz.

Biraz ghosting var ama ben söylemesem fark etmeyeceğiniz düzeyde. Oyunda asla fark edemezsiniz. Ancak bilen biri bu şekilde testi açıp bakarsa görebilir. 240Hz ve bu görüntü kalitesinde bir monitör için iyi.

Eğer üst düzeyde rekabetçi oynamıyorsanız, ağırlıklı amacınız rekabetçi değilse -ki o zaman 2K 240Hz almanın anlamı yok- ben G274QPX öneririm. Ghosting biraz faha fazla ve testte fark edilebilir düzeyde:
Screenshot_2024-11-17-15-25-16-518_com.android.chrome.png

Ancak yine oyunda fark edemeyeceğiniz düzeyde. Hizdan bu şekilde biraz daha fedakarlık yapmiş oluyorsunuz ama kalan her alanda G274QPX tartışmasız daha iyi.

İkisi arasından tercih yaparken satıcıya da bakmanızı öneririm. Zira ışık sizması, ölü piksel, glow gibi sorunlar bu ikisi arasındaki farktan daha önemli. Bunlardan biri olduğunda değişim/iade kolay olmalı.

• Beğen
Reaksiyonlar: agno

decard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Orkun Üstünova
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle
Telefonda olduğum için büyük ekran atamıyorum.
Dakika 7.11'i açip büyük ekranda görebilirsiniz.

Biraz ghosting var ama ben söylemesem fark etmeyeceğiniz düzeyde. Oyunda asla fark edemezsiniz. Ancak bilen biri bu şekilde testi açıp bakarsa görebilir. 240Hz ve bu görüntü kalitesinde bir monitör için iyi.

Eğer üst düzeyde rekabetçi oynamıyorsanız, ağırlıklı amacınız rekabetçi değilse -ki o zaman 2K 240Hz almanın anlamı yok- ben G274QPX öneririm. Ghosting biraz faha fazla ve testte fark edilebilir düzeyde:
Alıntıyı görüntüle

Ancak yine oyunda fark edemeyeceğiniz düzeyde. Hizdan bu şekilde biraz daha fedakarlık yapmiş oluyorsunuz ama kalan her alanda G274QPX tartışmasız daha iyi.

İkisi arasından tercih yaparken satıcıya da bakmanızı öneririm. Zira ışık sizması, ölü piksel, glow gibi sorunlar bu ikisi arasındaki farktan daha önemli. Bunlardan biri olduğunda değişim/iade kolay olmalı.
ben konudan anlamıyorum benim şu an kullandığım monitör aşırı derecede ghosting yapıp pdf ve internet kullanımımda bile bana sorun cıkartıyor,bu monitörde öyle bir sorun yaşar mıyım

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
@decard Hayır yaşatmaz ikisi de.

Elinizdeki monitör nedir?

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
evet hocam maalesef bu şikayetçi olduğum konu da bu yeni aldığımda da böyle bir şey gaşamajtan korkuyorum işte ahahah
IPS'te böyle bir sorun olmaz. VA'ların karanlık renklerdeki tepki süresinin cok yavaş olmasından kaynaklı.

Başlıktaki 1ms vs. yazıları yalan hocam (Ağız oyunu daha doğrusu.).

Top Bottom