Lga 775 DDR3 anakart için uygun fiyatli ekran kartı

Reaksiyon skoru
77
Bütçe
5
Lga 775 DDR3 anakart için uygun fiyatli ekran kartı önerisi

İşlemcinin, anakartının ve güç kaynağının tam modeli nedir?

Bütçe belirtin.

5TL mi?

DDR3 ve LGA 775 için çıkmış en son anakart ve en iyi anakart G41 çipsetli anakartlardır. Gigabyte G41 combo anakarta bakabilirsin. Daha iyisi yok.

DDR3 ve LGA 775 için çıkmış en son anakart ve en iyi anakart G41 çipsetli anakartlardır. Gigabyte G41 combo anakarta bakabilirsin. Daha iyisi yok.
O kadar p45 x48 anakart varken neye dayanarak bunu diyorsunuz?

Son düzenleme:
işlemci ?

O kadar p45 x48 anakart varken neye dayanarak bunu diyorsunuz?
Hmm güzel soru bu. Şöyle diyebilirim. X48 anakartın DDR3 desteği yok bunu baştan eledik. Varsa da özürlerimi sunuyorum ben yok diye biliyorum çünkü. P45 anakartın ise DDR3 modelini Türkiye'de bulmak kolay sayılmaz. Bulunsa da ucuz olmayacağından; En azından G41 anakartın iki katı fiyatı olacağından, konu sahibinin de uygun fiyatlı anakart aradığından mütevellit en iyi seçim G41.

Hmm güzel soru bu. Şöyle diyebilirim. X48 anakartın DDR3 desteği yok bunu baştan eledik. Varsa da özürlerimi sunuyorum ben yok diye biliyorum çünkü. P45 anakartın ise DDR3 modelini Türkiye'de bulmak kolay sayılmaz. Bulunsa da ucuz olmayacağından; En azından G41 anakartın iki katı fiyatı olacağından, konu sahibinin de uygun fiyatlı anakart aradığından mütevellit en iyi seçim G41.
X38de birkaç ddr3 model görmüştüm ama x48de ben de denk gelmedim.

Öbür yerlerde de size katılıyorum ama siz oraya en iyisi, daha iyisi yok yazmıştınız, en iyi seçim deseniz ve alıcı tak çalıştır mantığındaysa ben de hak verirdim ancak öyle yazılınca en iyisi g41 gibi bir şey anlaşılıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,605
Üyeler
174,899
Son üye
Bosphorus
Geri