nevo22official
80+
- Reaksiyon skoru
- 77
- Bütçe
- 5
Lga 775 DDR3 anakart için uygun fiyatli ekran kartı önerisi
O kadar p45 x48 anakart varken neye dayanarak bunu diyorsunuz?DDR3 ve LGA 775 için çıkmış en son anakart ve en iyi anakart G41 çipsetli anakartlardır. Gigabyte G41 combo anakarta bakabilirsin. Daha iyisi yok.
Hmm güzel soru bu. Şöyle diyebilirim. X48 anakartın DDR3 desteği yok bunu baştan eledik. Varsa da özürlerimi sunuyorum ben yok diye biliyorum çünkü. P45 anakartın ise DDR3 modelini Türkiye'de bulmak kolay sayılmaz. Bulunsa da ucuz olmayacağından; En azından G41 anakartın iki katı fiyatı olacağından, konu sahibinin de uygun fiyatlı anakart aradığından mütevellit en iyi seçim G41.O kadar p45 x48 anakart varken neye dayanarak bunu diyorsunuz?
X38de birkaç ddr3 model görmüştüm ama x48de ben de denk gelmedim.Hmm güzel soru bu. Şöyle diyebilirim. X48 anakartın DDR3 desteği yok bunu baştan eledik. Varsa da özürlerimi sunuyorum ben yok diye biliyorum çünkü. P45 anakartın ise DDR3 modelini Türkiye'de bulmak kolay sayılmaz. Bulunsa da ucuz olmayacağından; En azından G41 anakartın iki katı fiyatı olacağından, konu sahibinin de uygun fiyatlı anakart aradığından mütevellit en iyi seçim G41.