BurakBrllr
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Ben bakıyorum ve 1 tane LGBT göremiyorum.ozaman keşfet sistemine birdaha bak gülüm
Ben bakıyorum ve 1 tane LGBT göremiyorum.ozaman keşfet sistemine birdaha bak gülüm
eee?Sanaldan tehdit edilmek
Reelde söylerim.Sanalda söylesem davalık olur. Sanaldan aldığı küfür ve hakeret için dava ile uğraşacağını sanmıyorum.forum.donanimarsivi.com
1 sene öncesinden bahsettiğimi belirtiyorum körmüsünüz? şuan çıkmıyor karşımaBen bakıyorum ve 1 tane LGBT göremiyorum.
Puahahah asdişaksidalksdaisdlkasdilaskdasldaksdşalsdkaşlSanaldan tehdit edilmek
Reelde söylerim.Sanalda söylesem davalık olur. Sanaldan aldığı küfür ve hakeret için dava ile uğraşacağını sanmıyorum.forum.donanimarsivi.com
dostum kendin konuşamayacak kadar acizsinAyyy totom, senin ne dediğin benimde çok umrumdaydı zaten, kendine denk insanlarla tartış bundan sonra, şu gerici yobaz düşüncenden dolayı tahsilin anlaşılıyor, ilkokul terk.
Ee? Bende diyorum ki 1 sene önce ilgilendin demek ki o kişilerle ve keşfetine çıktı. Şimdi gelmiş konu açıyorsun.eee?
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 sene öncesinden bahsettiğimi belirtiyorum körmüsünüz? şuan çıkmıyor karşıma
Dostom kondon konoşomoyocok kodor ocozsondostum kendin konuşamayacak kadar acizsin
ilgilenmedim 100 kişi bir video attığını düşün sen ilgilenmesen bile onlar illaki keşfetine düşer ki ozaman kaç video yüklüyorlardı kim bilirEe? Bende diyorum ki 1 sene önce ilgilendin demek ki o kişilerle ve keşfetine çıktı. Şimdi gelmiş konu açıyorsun.
olm max 13 yaşındasın git lgsne calis hadine diyon lan sen gelde yap bakayım
Yok kale.BUNU diyen bir topmu
Benim keşfetimde arabalar,kedi ve köpek videoları he birde mankenler çıkıyor. Sorun bende değil sende maalesef.ilgilenmedim 100 kişi bir video attığını düşün sen ilgilenmesen bile onlar illaki keşfetine düşer ki ozaman kaç video yüklüyorlardı kim bilir