İnsanları genelleyip ayrıştırma çaban mide bulandırıcıLGBTlilerden ne bekliyorsunuz?
İnsanları genelleyip ayrıştırma çaban mide bulandırıcıLGBTlilerden ne bekliyorsunuz?
LGBT lilere insan demen daha da mide bulandırıcıİnsanları genelleyip ayrıştırma çaban mide bulandırıcı
Fikrinin bir şey değiştirmiyor olması senin için üzücü olmalı hahaahhahahahahaLGBT lilere insan demen daha da mide bulandırıcı
bence gayet değiştiriyor hahahahFikrinin bir şey değiştirmiyor olması senin için üzücü olmalı hahaahhahahahaha
foruma sansür özelliği gelmiş***** bunlar ya
İnsan olmayan sensin bence, bu nasıl bir tavır ya, onları görüşünden dolayı insan değil ne demek? Ben de desteklemiyorum ama insanların düşüncelerine ve kararlarına saygı duymayı ne zaman öğreneceksiniz?LGBT lilere insan demen daha da mide bulandırıcı
İnsanların özel hayatı seni geriyorsa git kendine bir hayat edin ilgilenebileceğin şeyler olsun loser hahahahaahahahbence gayet değiştiriyor hahahah
bunun özel hayat ile alakası olmadığını idrak edemeyecek kadar düştünüz mü? Adam sokakta orası burası açık protesto yapıyor ve halktan saygı bekliyor. Ve Allah'a şükür tek cinsiyete sahip olduğum mükemmel bir hayatım var.İnsanların özel hayatı seni geriyorsa git kendine bir hayat edin ilgilenebileceğin şeyler olsun loser hahahahaahahah
İnsanları genellememen gerektiğini bilmiyorsan sana bir sürü örnek verebilirimbunun özel hayat ile alakası olmadığını idrak edemeyecek kadar düştünüz mü? Adam sokakta orası burası açık protesto yapıyor ve halktan saygı bekliyor. Ve Allah'a şükür tek cinsiyete sahip olduğum mükemmel bir hayatım var.
Onlar benim kararıma saygı duymayıp protesto yaptıkları sürece aynı tavrı sergileyeceğim.İnsan olmayan sensin bence, bu nasıl bir tavır ya, onları görüşünden dolayı insan değil ne demek? Ben de desteklemiyorum ama insanların düşüncelerine ve kararlarına saygı duymayı ne zaman öğreneceksiniz?
Onlar sizin kararınıza saygı duyuyor. Onların protesto yapmasının sebebi sizin saygı duymamanız.Onlar benim kararıma saygı duymayıp protesto yaptıkları sürece aynı tavrı sergileyeceğim.
Al birini vur ötekine. Eşcinselliğin bilimsel bir yerinin olmaması sizi o kadar çıldırtmış ki her sene onur yürüyüşü adı altında protestolar düzenleyip sesinizi duyurmaya çalışıyorsunuz. Yazıkİnsanları genellememen gerektiğini bilmiyorsan sana bir sürü örnek verebilirim