Neler Yeni

LGBT Onur Haftası adı altında kürdistan desteği ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Ulan ben ve ailem Kürdüz bizim böyle bir isteğimiz yok zaten yanlış böyle bir düşünce.
LGBT'lileri sevmiyorum zaten artık daha da sevmiyorum
Allah Türk polislerine yardım etsin.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
LGBT lilere insan demen daha da mide bulandırıcı
İnsan olmayan sensin bence, bu nasıl bir tavır ya, onları görüşünden dolayı insan değil ne demek? Ben de desteklemiyorum ama insanların düşüncelerine ve kararlarına saygı duymayı ne zaman öğreneceksiniz?

Saintes Maries

80+ Bronze
İnsanların özel hayatı seni geriyorsa git kendine bir hayat edin ilgilenebileceğin şeyler olsun loser hahahahaahahah
bunun özel hayat ile alakası olmadığını idrak edemeyecek kadar düştünüz mü? Adam sokakta orası burası açık protesto yapıyor ve halktan saygı bekliyor. Ve Allah'a şükür tek cinsiyete sahip olduğum mükemmel bir hayatım var.

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
bunun özel hayat ile alakası olmadığını idrak edemeyecek kadar düştünüz mü? Adam sokakta orası burası açık protesto yapıyor ve halktan saygı bekliyor. Ve Allah'a şükür tek cinsiyete sahip olduğum mükemmel bir hayatım var.
İnsanları genellememen gerektiğini bilmiyorsan sana bir sürü örnek verebilirim :)

Saintes Maries

80+ Bronze
İnsan olmayan sensin bence, bu nasıl bir tavır ya, onları görüşünden dolayı insan değil ne demek? Ben de desteklemiyorum ama insanların düşüncelerine ve kararlarına saygı duymayı ne zaman öğreneceksiniz?
Onlar benim kararıma saygı duymayıp protesto yaptıkları sürece aynı tavrı sergileyeceğim.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
Onlar benim kararıma saygı duymayıp protesto yaptıkları sürece aynı tavrı sergileyeceğim.
Onlar sizin kararınıza saygı duyuyor. Onların protesto yapmasının sebebi sizin saygı duymamanız.

Saintes Maries

80+ Bronze
İnsanları genellememen gerektiğini bilmiyorsan sana bir sürü örnek verebilirim :)
Al birini vur ötekine. Eşcinselliğin bilimsel bir yerinin olmaması sizi o kadar çıldırtmış ki her sene onur yürüyüşü adı altında protestolar düzenleyip sesinizi duyurmaya çalışıyorsunuz. Yazık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,662
Üyeler
163,031
Son üye
Cryptology
Top Bottom