LGS 1.DÖNEM İÇİN KİTAP ÖNERİSİ

EKRHN

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,542
Arkadaşlar lgs 1.dönem tekrarı için güzel bir set almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum çok absürt olmadıkça bütçe sınırı yok.
Not: Aklımda bir kaç kitap var linklerini aşağıya atacağım.

Test kitabın varsa oradan çözdüğün soruları tekrar edebilirsin, onun dışında ben 8'e giderken hız yayınları, çanta yayınları, karekök filan kullanıyorduk.

Test kitabın varsa oradan çözdüğün soruları tekrar edebilirsin, onun dışında ben 8'e giderken hız yayınları, çanta yayınları, karekök filan kullanıyorduk.
Test kitabım varda hoca yeni kitap istiyorum dedi.
Bu yayınlardan bir tane 1.dönem seti önerebilir misiniz??

Test kitabım varda hoca yeni kitap istiyorum dedi.
Bu yayınlardan bir tane 1.dönem seti önerebilir misiniz??
Kanka ben 8. sınıfı geçeli 2 yıldan fazla olucak güzel bir kitapçıya git (Nezih kitapçılık) tarzı orda hangisi hoşuna gidere onu alabilirsin.

Geçen sene girdim ve 1 civarı bir yüzdelik dilime girdim. şahsen set almanı önermem. her yayının hem iyi hem kötü soru çıkarttığı dersler var. Şahsen ben matematik, fen ve türkçeden 15'er kitap, inkılap'tan 10, din ve ingiezceden de 5'er kitap bitirdim. ek olarak yıl boyunca 50 tane deneme çözmüşümdür. Önerim 1. dönem denemesi almandır. mesela ;
önerdiğim yayınlar
-mozaik: t,m,f,ink
-hız : her ders
-bes: sayısal dersler
-çanta: t,f,m,ink
-muba t,m,f
-bilfen pro test: t,m,f
-gama fenomen :her ders
-nitelilk: t,m,f,ink,d
-eker 'din için'
harfler dersleri ifade ediyor.

paragraf olarak bu 8.sınıf Lgs Paragrafın Ritmi Arı Yayıncılık kitabı kesinlile çöz.
iyi çalışmalar.

Son düzenleme:
Geçen sene girdim ve 1 civarı bir yüzdelik dilime girdim. şahsen set almanı önermem. her yayının hem iyi hem kötü soru çıkarttığı dersler var. Şahsen ben matematik, fen ve türkçeden 15'er kitap, inkılap'tan 10, din ve ingiezceden de 5'er kitap bitirdim. ek olarak yıl boyunca 50 tane deneme çözmüşümdür. Önerim 1. dönem denemesi almandır. mesela ;
önerdiğim yayınlar
-mozaik
-hız
-bes
-çanta
-muba
-bilfen pro test
-gama fenomen
-nitelilk
-eker 'din için'
Hocam tebrik ederim çok iyi bir dilime girmişsiniz önerdiğiniz kitaplara bakacağım.

Hocam tebrik ederim çok iyi bir dilime girmişsiniz önerdiğiniz kitaplara bakacağım.
Ekleme yaptım hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak ingilizce için more and more öneririm.

Ekleme yaptım hocam

Ek olarak ingilizce için more and more öneririm.
Tamam hocam çok teşekkür ederim.
Bu arada bir şey daha soracağım okyanus yayınları nasıldır?

Classmate gereksiz kolay.
Master ise gereksiz zorluyor. Şahsen almazdım. Master aldım pişman oldum.
Tamam hocam tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Arkadaşlar tongucun seti nasıl önerir misiniz??

Son düzenleme:
2 sene önce girdim %1,50 yaptım inan bu kadara gerek yok...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,138
Üyeler
185,032
Son üye
hochoku_
Geri