Neler Yeni

LGS abartıldığı kadar mı

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Çoğu kişi işte yok LGS hayatınızın sınavı çok çalışmanız gerekiyor kendinizi derse kitleyin falan bu kadar abartıldığı gibimi

LGS 2023 adayıyım nasıl çalışacağımıda bilmiyorum hayatsız gibi çalışmak hiç bana göre de değil ne yapayım bilemedim

Sayısal’a kafam basmıyor sözel’de maşallahım var :D
Şu hayatta cidden abartılacak bir sınav yok.
Zaman fenan ayrı ama zorluk olarak hiçbiri o kadar imkansız sınavlar değil.
Bana göre LGS olur YKS olur en büyük zorluk zaman bence.
Siz sadece sakin olun ve düzenli çalışmaya devam edin.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,709
İsim
marilyn
lgs hiç çalışmadım dinlrdiğim ile girdim çoğu soruyu biliyorum ama bazılarını yapamıyordum hakkında iyi kötü karışık bir anadolu lisesini kazandım 10. sınıfta özel okula gittim taşındığım için online ders dönemiydi biraz karışıktı ortalık 11 de açığa geçtim üni için hazırlanıyorum etrafımdaki çopu yetişkin lgs çok önemli havasında benden küçüklerede sürekli aynı şekilde söyleyip duruyorlar ama takılacak bir durum görmüyorum zaten 12 de çoğu öğrenci açığa geçip çalışmalarını o şekilde yapıyor 9 da 40 kişi olan sınıf şimdi 12. sınıf 13 kişi çoğu arkadaşımda aynı şekilde açığa geçti

ama şunu söyleyrbilirim şimdiden ders çalışma programını tutturursan açığa geçtiğinde özel hoca yada dershane için uğraşmassınki şu sıralar dershaneler aşırı mantıksız çoğu dershane ilk 2-3 hafta ilgili sonraki aylara doğru ödev verilmiyor yada veriliyor ama kontrol yapılmıyor lisedeki gibi ders işlenip geçiştiriliyor illa dershaneye gideceğim diyorsan yorumlarını okumanı ve dershanedekilerden tavsiye almanı öneririm

lgs ye çalışıp çalışmama konusu sana kalmış iyi bir fen lisesi kazanıp planlı çalışma ilede üni sınavına hazırlanabilirsin yada benim yaptığım gibi lgs yi boş verip sadece üni sınavınada ağırlığını verebilirsinki ortaokul dersleri çok zor değil dinleyip 30 dk evde tekrar yapsan sınavdan rahat 400 puan alırsın kişiden kişiye değişir

Strelok

80+ Silver
değil,ben 2020 LGS giren biri olarak gram çalışmadan %15.11 dilime girdim(366 Puan) inan bana dendiği kadar zor değil

önemli olan lise değil bence,gideceğin üniversite ki ben onun için lisede çalışırım diyorsan,lise akademik olarak kötü ama ortamı iyi ise bence çok sorun değil kendim karne puanıyla anadolu lisesine geldim...

Kısaca
OBP ile Anadoluya gidebilirsin
LGS Puanıyla mesleğe gidebilirsin
LGS puanı yetiyorsa iyi liseye gidebilirsin
Bursluluk varsa özel liseye gidebilirsin

Top Bottom