ailenden azar yiyeceksin ona yapacak bir şey yok, ama çok takmamaya çalış hayat bu stres yapmamayı zamanla öğreniyorsun. OBP n iyi ise güzel bi liseye gidersin, benim yaşadığım şehir de 2 okul dışında diğer bütün güzel okullar obp ile alıyor mesela.390 alırken stres felan yaptım büyük ihtimalle 260 270 gelir ailemin azarından korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum
evet ama ortalamayla girilen hiçbir lise nitelikli değil? nasıl en iyisi oluyorlar?ortalamam iyiydi
çalışkan lgs ilk çıktığında fen lisesine de girebiliyordunevet ama ortalamayla girilen hiçbir lise nitelikli değil? nasıl en iyisi oluyorlar?
Hayır giremiyorsun, Ankara Fen lisesi gibi liseler her zaman puanla alıyordu.çalışkan lgs ilk çıktığında fen lisesine de girebiliyordun
bursadayımHayır giremiyorsun, Ankara Fen lisesi gibi liseler her zaman puanla alıyordu.
Oranın da en iyi liselerine sınavı kazanamadan giremiyordun. Şehire göre değişmiyor bu.bursadayım
pfff abi 10. 11. sınıfa gelince lgs için çalıştığınıza bile pişman olacaksınız saçma bir sınav kafaya takmayın ailende bir şey demez büyük ihtimalle390 alırken stres felan yaptım büyük ihtimalle 260 270 gelir ailemin azarından korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum.
bi şey olmaz hocam düzgün bi meslek lisesi ortalama anadoludan çok daha iyi, anadoludan mezun olupta akademik kariyer veya bilim gibi şeyler için kafa yormayacaksan arada ki eğitim kalitesi eriyip gidiyor önemli olan yks390 alırken stres felan yaptım büyük ihtimalle 260 270 gelir ailemin azarından korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum.
yalan borcum yok girmiştim onur belgesi de aldım hatta kaldığım seneOranın da en iyi liselerine sınavı kazanamadan giremiyordun. Şehire göre değişmiyor bu.