HoYeon Jung
80+ Gold
Gidilir, Covid-19 döneminde çok işe yarıyor.
dershane sana kalmış ama bana gereksiz geliyor 4000 5000 para vermek gereksiz gibi geliyo (bana göre)Merhaba bu yıl lgs ye gireceğim fakat dershane faydalı mı yoksa gereksiz mi pek fikrim yok. Ben dershaneye gitmek istemiyorum ama çok büyük faydası varsa gidebilirim de. Lgs ye giren arkadaşlar cevaplarsa sevinirim Gidersem bizim ordaki final dershanesine gidicen galiba.
Evet oyuzden biraz kararsızım. Dershaneye gidersem deneme için giderim zaten.dershane sana kalmış ama bana gereksiz geliyor 4000 5000 para vermek gereksiz gibi geliyo (bana göre)
neden diyeceksin youtube da bir sürü videolar var sıkıntı çekmezsin hem soru çözersin hem deneme notunu alırsın iyi çalışırsın biter iş
ingilizcen kötü olsa bile ingilizceye bakmanı önermem normalde denemelerde ingilizceden 3 soru yapıyordum onlarda doğru lgsde full çektim fenden özel ders aldım 18D-2Y Türkçeyi kendim halletim 14-4-2 inklap-din ara sıra bak dershane gitmek yerine matematik ve fenden özel ders almanın daha yaralı olcağını düşünüyorumMerhaba bu yıl lgs ye gireceğim fakat dershane faydalı mı yoksa gereksiz mi pek fikrim yok. Ben dershaneye gitmek istemiyorum ama çok büyük faydası varsa gidebilirim de. Lgs ye giren arkadaşlar cevaplarsa sevinirim Gidersem bizim ordaki final dershanesine gidicen galiba.
hocam ben dershaneye gitmedim denemelere çok çok geç başladım denemelerin önemi var sözel derslerden hiç çalışmadım yani sana tavsiyem gitmelisin bu arada yüzdelik 2.67Merhaba bu yıl lgs ye gireceğim fakat dershane faydalı mı yoksa gereksiz mi pek fikrim yok. Ben dershaneye gitmek istemiyorum ama çok büyük faydası varsa gidebilirim de. Lgs ye giren arkadaşlar cevaplarsa sevinirim Gidersem bizim ordaki final dershanesine gidicen galiba.
Bende sozele hiç çalışmadım yıl boyunca mat çalıştım sözel 2 y geldi. Aslında lgs mati bana çok kolay gelmişti full bekliyordum sonra taklaya geldik 3.41 geldi.hocam ben dershaneye gitmedim denemelere çok çok geç başladım denemelerin önemi var sözel derslerden hiç çalışmadım yani sana tavsiyem gitmelisin bu arada yüzdelik 2.67
Benim mat çok iyidi aslında sozelim çöpdu. Sınav anında matda çok saçma saçma hatalar yaptığım için 15 e5 geldi. Yıl boyunca çalışmasam yine aynı sonucu alacakmışım nerdeyse üzücü biraz.ilk lgsye girdim. sistem cok basit.turkceleri sona birak 3-5 sey zaten.sabah aksam yat kalk matematik bas. sozelim full matim 0 dogru. hic calismadim ne sozele ne sayisala. fende 2 yanlisti. tum derslerine calis matematigi yapamadigin surece olmuyor.
a eski konuymus.neyse bosver lise cok onemsiz bence.zaten en sonda yine calisip yapan sen oluyorsun okul kazandirmiyor okul.Benim mat çok iyidi aslında sozelim çöpdu. Sınav anında matda çok saçma saçma hatalar yaptığım için 15 e5 geldi. Yıl boyunca çalışmasam yine aynı sonucu alacakmışım nerdeyse üzücü biraz.