Neler Yeni

Lgs için dershane gidilir mi ?

Madyum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Abdullah Kahveci
Birde korktuğum şey 7. Sınıf konularından dershane sınavı. Ben 7. Sınıf konularını çok ezbere bilmiyorum düşük alırsam babama nasıl açıklarım onu bilmiyorum. 7. Sınıf matım çok iyi ama sosyal, din, fen gibi derslerim çok iyi değil 7 de.

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,570
İsim
Ahmet Tulumcu
Merhaba bu yıl lgs ye gireceğim fakat dershane faydalı mı yoksa gereksiz mi pek fikrim yok. Ben dershaneye gitmek istemiyorum ama çok büyük faydası varsa gidebilirim de. Lgs ye giren arkadaşlar cevaplarsa sevinirim 🙂 Gidersem bizim ordaki final dershanesine gidicen galiba.
dershane sana kalmış ama bana gereksiz geliyor 4000 5000 para vermek gereksiz gibi geliyo (bana göre)
neden diyeceksin youtube da bir sürü videolar var sıkıntı çekmezsin hem soru çözersin hem deneme notunu alırsın iyi çalışırsın biter iş

Madyum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Abdullah Kahveci
dershane sana kalmış ama bana gereksiz geliyor 4000 5000 para vermek gereksiz gibi geliyo (bana göre)
neden diyeceksin youtube da bir sürü videolar var sıkıntı çekmezsin hem soru çözersin hem deneme notunu alırsın iyi çalışırsın biter iş
Evet oyuzden biraz kararsızım. Dershaneye gidersem deneme için giderim zaten.

erny

80+ Bronze
Bence eğer burs kazanabilirsen dershane parasına iyi bir özel okula gitmek daha mantıklı.

yerçileği

80+ Bronze
Merhaba bu yıl lgs ye gireceğim fakat dershane faydalı mı yoksa gereksiz mi pek fikrim yok. Ben dershaneye gitmek istemiyorum ama çok büyük faydası varsa gidebilirim de. Lgs ye giren arkadaşlar cevaplarsa sevinirim 🙂 Gidersem bizim ordaki final dershanesine gidicen galiba.
ingilizcen kötü olsa bile ingilizceye bakmanı önermem normalde denemelerde ingilizceden 3 soru yapıyordum onlarda doğru lgsde full çektim fenden özel ders aldım 18D-2Y Türkçeyi kendim halletim 14-4-2 inklap-din ara sıra bak dershane gitmek yerine matematik ve fenden özel ders almanın daha yaralı olcağını düşünüyorum

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,284
İsim
Anonim-Anonim
Şahsen hiç bir dershaneye gitmedim 1 Haziran Günü Lgs için çalışmaya başladım. Genelde zaten okullar kapalı oluyordu. Bazen haftada 2 gün açıktı.
Yaz'dayken günde 6 saat,
Sonbahar'dayken günde 9 saat,
Kış ve İlkbahar'da ise Günde en az 12 saat ders çalışıyordum.
Odamda Teklonojinin T si bile yoktu. Sadece Zoom dersleri olduğunda Laptopa geçiyordum.
Kendine güven. Her bıktğında hayallerini düşün. Benimki imzamda.

Berke123

80+ Bronze
Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
hocam ben dershaneye gitmedim denemelere çok çok geç başladım denemelerin önemi var sözel derslerden hiç çalışmadım yani sana tavsiyem gitmelisin bu arada yüzdelik 2.67

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
imkan varsa gidilmeli

Madyum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Abdullah Kahveci
hocam ben dershaneye gitmedim denemelere çok çok geç başladım denemelerin önemi var sözel derslerden hiç çalışmadım yani sana tavsiyem gitmelisin bu arada yüzdelik 2.67
Bende sozele hiç çalışmadım yıl boyunca mat çalıştım sözel 2 y geldi. Aslında lgs mati bana çok kolay gelmişti full bekliyordum sonra taklaya geldik 3.41 geldi.

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
ilk lgsye girdim. sistem cok basit.turkceleri sona birak 3-5 sey zaten.sabah aksam yat kalk matematik bas. sozelim full matim 0 dogru. hic calismadim ne sozele ne sayisala. fende 2 yanlisti. tum derslerine calis matematigi yapamadigin surece olmuyor.

Madyum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Abdullah Kahveci
ilk lgsye girdim. sistem cok basit.turkceleri sona birak 3-5 sey zaten.sabah aksam yat kalk matematik bas. sozelim full matim 0 dogru. hic calismadim ne sozele ne sayisala. fende 2 yanlisti. tum derslerine calis matematigi yapamadigin surece olmuyor.
Benim mat çok iyidi aslında sozelim çöpdu. Sınav anında matda çok saçma saçma hatalar yaptığım için 15 e5 geldi. Yıl boyunca çalışmasam yine aynı sonucu alacakmışım nerdeyse üzücü biraz.

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
Benim mat çok iyidi aslında sozelim çöpdu. Sınav anında matda çok saçma saçma hatalar yaptığım için 15 e5 geldi. Yıl boyunca çalışmasam yine aynı sonucu alacakmışım nerdeyse üzücü biraz.
a eski konuymus.neyse bosver lise cok onemsiz bence.zaten en sonda yine calisip yapan sen oluyorsun okul kazandirmiyor okul.
2 sene yat 11 de başla tyt calismaya.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,535
Üyeler
161,079
Son üye
haidar_55
Top Bottom