- Konu Sahibi Konu Sahibi
insa'Allah
Sınav zorluğundan bahsetmedim anlatılan dersten bahsettim anlatılan ders için bir fark yok dersten sonrası da senin çalışmandır zaten, sabit fikirlisiniz.
Vermez kardeşim her 2 okulun disiplini sınav zorlukları gibi şeylerde dağlar kadar fark var
lgsde sosyal kısmı cerezdi yani 0 bilgiyle yapılır soruyu okuyu çözmelik türkçesi bi yıl zorluyo bı yıl normal oluyo ama mat fene yoğunlaş iyi olduğun konuda test çözmeyi bırak kötü olduğun konuya git ve eksiğin varsa konuda en başından başla konunun direkt nbaşka sorunun vasa sorabilirsin ben zamanında yuzde 1 2 arası yapmılştım
Sen bunda bu kadar stres yaparsan yksde napcan. Tarih din falan çerez konu biz onları dersine bile girmeden fulluyorduk neredeyse. Mebin kitaplarını aç iyice oku üstüne bir iki test patlat halledersin. Unuttuğun zaman hemen tekrar konu anlatımına kitaba don
Mesela bu konuyu açtığımdan beri baktım ben Türkçemde sıkıntı var. Son 4 denemedir sayısalı fulluyorum ama türkçe inkılap din üçlüsünden kurtulamıyorum. İnkılapta yorum soruları dinde bilgi türkçede ise yazım kuralları gibi bilgi sorularını yapamıyorum. Şu aralar 3-5 yanlış arası gidiyor sizce eksiklerime yönelsem azalır mı hemen?Türkçe-ingilizce-dini kolay halledersin konuda sıkıntı yapma daha çok var yalnız başlıyacam başlıyacam deyip yada sürekli şikayet etmek yerine hemen başlamak en iyisi ben öyle yaptığımda netlerim artmaya başlamıştı. Başka soruların varsa sorabilirsin.