ben geçen sene 355 almıştımSınav sonuçları açıklandı ne düşünüyorsunuz ? Umarım çalışanlar hakkını almıştır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
291 almışım ben
Bn 390 yapmışım yüzdeki 17.31bu seneki sınav kolay mıydı ben 2021de 405 puanla 4.9 yuzdelık yapmıstım
Türkçe hariç sınav bile değildibu seneki sınav kolay mıydı ben 2021de 405 puanla 4.9 yuzdelık yapmıstım
Hocam bn son 1.5 gün kala motive olarak sınava girdim bnim için zordu hele sınava az kala arkadaşım ölünce bnim pskoloji ggTürkçe hariç sınav bile değildi
lise puanları öğrenciler yerleştikten sonra belli oluyor mesela 2022 nin puanları son giren öğrenciye göre belirleniyor son öğrenci kaç puan aldıysa o puan okulun puanı oluyorBeyler liselerin puanları ne zaman açıklanacak
Bulunduğunuz şehirdeki liselerin yüzdeliklerini internetten bulabilirsiniz.Bunla nereye gidebiliyorum ?
Başınız sağolsun...Hocam bn son 1.5 gün kala motive olarak sınava girdim bnim için zordu hele sınava az kala arkadaşım ölünce bnim pskoloji gg
Teşekkür ederimBulunduğunuz şehirdeki liselerin yüzdeliklerini internetten bulabilirsiniz.
Başınız sağolsun...