Neler Yeni

LGS TERCİHİNDE 1.SIRAYA İSTEMEDİĞİM LİSEYİ YAZDIM

Yasin Çınar

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba ben lgs tercihi yaptım fakat daha onaylatmadım çünkü aklıma bir soru takıldı. Tercihimi dershane ile birlikte yaptık sadece yerel yerleştirme yaptım tercih şu şekildeydi(sadece obp puanlarını yazacağım)

1-89-olsa da olur olmasa da
2-85-asıl istediğim lise
3-75-istemedğim lise

ben 89 obp puanı olan liseyi istemiyordum fakat dershane hocası ilk e 85 obp olan ı yazarsan diğerleri ölü tercih olur dedi. Bende o bilgilidir diye çok sesimi çıkarmadım fakat aklıma takıldı yarın onaylatacağım ve istediğim liseyi 1.sıraya neden yazmadık anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Diğerleri ölü tercih olur derken o zaman 1.nin (89 ile alan) çıkma ihtimalinin olmadığını söylemeye çalışmış muhtemelen.

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Arkadaşlar merhaba ben lgs tercihi yaptım fakat daha onaylatmadım çünkü aklıma bir soru takıldı. Tercihimi dershane ile birlikte yaptık sadece yerel yerleştirme yaptım tercih şu şekildeydi(sadece obp puanlarını yazacağım)

1-89-olsa da olur olmasa da
2-85-asıl istediğim lise
3-75-istemedğim lise

ben 89 obp puanı olan liseyi istemiyordum fakat dershane hocası ilk e 85 obp olan ı yazarsan diğerleri ölü tercih olur dedi. Bende o bilgilidir diye çok sesimi çıkarmadım fakat aklıma takıldı yarın onaylatacağım ve istediğim liseyi 1.sıraya neden yazmadık anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.
85e yazdığın istediğin yerse ilk yere yaz. 85, 89'dan önce olduğu için ölü tercih demiş. İstemiyorsan neden gelmesi için şansını denettirmiş anlamadım. Bazı hocalar böyle boş bi şekilde yüksek puanlı yer iyidir diye konuşuyor işte.

xMUK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Cüneyt Fırat AKGÜN
85 puanlı lise kesin olur gözüyle bakmış olabilir o yüzden diğerleri ölü tercih olur demek istemiş olabilir.

Yasin Çınar

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
NOT: Obp 89 yani sınırda 1. tercihteki lise gelme şansı var yada yok

NOT 2: 1. tercihteki lise çok programlı ve evime uzak olduğu için istemedim

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,447
İsim
Hakan
NOT: Obp 89 yani sınırda 1. tercihteki lise gelme şansı var yada yok

NOT 2: 1. tercihteki lise çok programlı ve evime uzak olduğu için istemedim
Çok programlı olanlar kötü olmuyor, iki sçenek oluyor zaten ortalama ile girecekseniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,235
Üyeler
168,101
Son üye
memhemt
Top Bottom