Neler Yeni

Lgs ve adrese dayalı sistem.

Midorchys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
İsmet Ocakçı
8. Sınıfa giden Bi kardeşim var. 98.5 ortalaması vardı 1. Dönem. Okullar bu dönem daha açılmaz zaten. Lgs ye girmeyecek. Bu okul başarı puanıyla gidilen liseler felan varmış bilgisi olan aydınlatabilir mi?

JAT-L41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak
8, 7 ve 6. sınıf ortalamalarının toplamına göre sıralama yapıyorlar ve ona göre alım yapıyorlar diye biliyorum. Antalya'da Hacı Malike Mehmet Bileydi Anadolu Lisesi öyle alıyor diye biliyorum. Yüksek ortalamayla alan liseler genelde nitelikli okullar oluyor.

Midorchys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
İsmet Ocakçı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
8, 7 ve 6. sınıf ortalamalarının toplamına göre sıralama yapıyorlar ve ona göre alım yapıyorlar diye biliyorum. Antalya'da Hacı Malike Mehmet Bileydi Anadolu Lisesi öyle alıyor diye biliyorum. Yüksek ortalamayla alan liseler genelde nitelikli okullar oluyor.
Burada beydağı alıyor diye biliyorum. 6-7-8 ortalamasında gene 98 ediyor istikrarla gitti çocuk. Akmercan beydağı Malatya da puanla alıyo ama kaçla alıyo bilmiyorum. Nereden öğrenebiliriz? Birde bu puanla gidecekse adres yakın olmak zorunda mı? Aynı ilçrdeyiz ama yakın mı bilmiyorum

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak
Burada beydağı alıyor diye biliyorum. 6-7-8 ortalamasında gene 98 ediyor istikrarla gitti çocuk. Akmercan beydağı Malatya da puanla alıyo ama kaçla alıyo bilmiyorum. Nereden öğrenebiliriz? Birde bu puanla gidecekse adres yakın olmak zorunda mı? Aynı ilçrdeyiz ama yakın mı bilmiyorum

Başvuruyorsun diye biliyorum. Öğrenci alma durumları başvuran kişilere göre değişir. Örneğin 99 ortalaması olanlar kontenjanı doldurursa giremeyebilir o okula.

Midorchys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
İsmet Ocakçı
Başvuruyorsun diye biliyorum. Öğrenci alma durumları başvuran kişilere göre değişir. Örneğin 99 ortalaması olanlar kontenjanı doldurursa giremeyebilir o okula.
Nereden başvuru oluyor? Tüm okuluda dolduracak 99 yoktur Malatya da. Net gider

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak
Nereden başvuru oluyor? Tüm okuluda dolduracak 99 yoktur Malatya da. Net gider

Başvuru kısmını bilmiyorum. Forumda vardır belki bilen. Olmazsa diğer forumlara da sorun.

Midorchys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
İsmet Ocakçı
Başvuru kısmını bilmiyorum. Forumda vardır belki bilen. Olmazsa diğer forumlara da sorun.
Tamamdır teşekkür ederim.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
8. Sınıfa giden Bi kardeşim var. 98.5 ortalaması vardı 1. Dönem. Okullar bu dönem daha açılmaz zaten. Lgs ye girmeyecek. Bu okul başarı puanıyla gidilen liseler felan varmış bilgisi olan aydınlatabilir mi?

O kadar başarılıysa niye lgsye girmiyor arkadaşlarım o nitelikli olmayan liselere gidiyo hiç memnun değiller çocuğu boşa harcamayın niteliksiz liselerde okunmuyor

Midorchys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
İsmet Ocakçı
O kadar başarılıysa niye lgsye girmiyor arkadaşlarım o nitelikli olmayan liselere gidiyo hiç memnun değiller çocuğu boşa harcamayın niteliksiz liselerde okunmuyor
Başarılı değil ki 98 ortalama mı? Kendisi girmek istemiyor. Zorlamayacsğız.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Başarılı değil ki 98 ortalama mı? Kendisi girmek istemiyor. Zorlamayacsğız.

Şaka mı yapıyorsujuz aqa 98 ortalama çok iyi bari şansını denesin bak ciddiyim nitelikli olmayan okullar sıkıntı ben zamanında çalıştım kafam raat ama çocuk ziyan olmasın

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Yenibaş

LGS ye girmeden girilen bütün liseler niteliksiz liselerdir. Kardeşinin gittiği okulda başvurunu yapabiliyorsun. O ortalamayla istediği LGS puanı ile almayan liseye girelbiliyor.

Midorchys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
İsmet Ocakçı
LGS ye girmeden girilen bütün liseler niteliksiz liselerdir. Kardeşinin gittiği okulda başvurunu yapabiliyorsun. O ortalamayla istediği LGS puanı ile almayan liseye girelbiliyor.
O zaman beydağı na gider büyük ihtimal.

Midorchys

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
İsmet Ocakçı
Kardeşim söylemek istemiyorum zorluyorsunuz kaza geçirdi lgsye girecek durumda değil girmeyecek o yüzden.

Top Bottom