Neler Yeni

LGS ve YKS'nin Yapılması Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

T.P.G.

80+ Titanium
Biliyorum kanki. Ama bence hala fazla bir rakam değil. Herkes umursamadan sokaklarda geziyor ve devlet ses çıkarmıyorken hakkını vererek çalışanların emekleri çöpe atılamaz. Eğer vaka yükseliyor diye sınav ertelenecekse sınava kadar yasak yapılsın gerekirse.
Bilemiyorum bu sene gireceklerin işi zor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biliyorum kanki. Ama bence hala fazla bir rakam değil. Herkes umursamadan sokaklarda geziyor ve devlet ses çıkarmıyorken hakkını vererek çalışanların emekleri çöpe atılamaz. Eğer vaka yükseliyor diye sınav ertelenecekse sınava kadar yasak yapılsın gerekirse.
Sınav yapılsın ama bence önlemleri kaldırmakta acele ettiler en azından günlük 200 lere kadar düşmeliydi.

Belki Umre den gelenleri zorunlu karantinaya alsalar yurt dışı uçuşları kapatılsa ve en önemlisi ilk vaka görülen şehirde hem sokağa çıkma yasağı hem de giriş çıkış yasagı olsa böyle olmazdı. Biraz sert önlemler ama öyle olsa bi evde kaldıgımız 3 ayın son 2 sini dışarıda gecirirdik.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilemiyorum 1 vaka için fazla mı gördüler bu tedbirleri ama gerekliydi.

datRuken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Muhammed Emin Alkan
Aslında bakanın yetkisi olsa erteler de yekisi yok başda ki ne derse o oluyor. İnanılmaz saçma 2 gün önce tekrar yükselmeye başladı vaka sayısı ama önemli olan para onlar için.

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Çok yanlış. Vaka sayıları deli gibi artıcak bence.

T.P.G.

80+ Titanium
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,641
Üyeler
168,328
Son üye
umutcan10
Top Bottom